MENU

Έρευνα των πανεπιστημίων του Μπέρμιγχαμ και του Λάνκαστερ σε πάνω από 27.000 διαδικτυακές καταχωρίσεις έδειξε ότι οι ζιγκολό για γυναίκες αντιπροσωπεύουν πλέον το 36% των εκδιδόμενων ατόμων. Οι περισσότερες πελάτισσες το κάνουν για να έχουν εγγυημένη απόλαυση, όπως εξηγεί η δρ Σάρα Κινγκστον και παράλληλα αναζητούν τη διακριτικότητα. Συχνά όμως δεν αρκούνται στο σεξ, αλλά ζητούν να δειπνήσουν ή να πιουν ποτό μαζί τους.

Γιατί το κάνουν

Το επιβεβαιώνει και ο 29χρονος Ιταλός Ματέο Ντελ Τόρο, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο και τώρα είναι ζιγκολό στο Λονδίνο. Πληρώνεται 136,50 ευρώ την ώρα για σεξ ή για να τις συνοδεύσει στο θέατρο, σε εστιατόρια ή να υποδυθεί το αγόρι τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Τέσσερις γυναίκες που πηγαίνουν με ζιγκολό μίλησαν στη «Sun» εξηγώντας για ποιον λόγο το κάνουν. Η 48χρονη Γκουίνεθ Λι το κάνει διότι βαριέται να ακούει τους άντρες να περιαυτολογούν στα ραντεβού.

«Θέλω απλώς υπέροχο σεξ και μετά άντε γεια» λέει χαρακτηριστικά. Η 47χρονη Κάρεν Στιούαρτ εξηγεί ότι της αρέσουν οι νεαροί άντρες και βρίσκει «βαρετούς και εγωιστές» τους άντρες της ηλικίας της, ενώ η 48χρονη Τζουλς Φοχ το θεωρεί εύκολη λύση. Τέλος, η 34χρονη Σάρλοτ Ρόουζ το προτιμά διότι οι ζιγκολό «ξέρουν τι κάνουν» στο κρεβάτι, αλλά παράλληλα μπορεί να βγει μαζί τους για ένα ποτό.

Πηγή: boro

Πλούσιες κυρίες κάνουν σεξ με ζιγκολό: Πόσα πληρώνουν, τι ζητάνε