MENU

Ανακαλύψτε τρεις παραλλαγές της και δοκιμάστε να ξεπεράσετε τα όριά σας στο κρεβάτι

Το αεράτο!

Αν θέλετε να δώσετε ένταση στη βραδιά σας αναλάβετε δράση. Ο άνδρας ανασηκώνει ολόκληρο το σώμα της γυναίκας με τα χέρια του ενώ εκείνη βαστάζει με τα δικά της το σώμα της για να μη πέσει. Η αίσθηση του σεξ στον αέρα είναι μοναδική για τη γυναίκα ενώ ο άνδρας νιώθει πραγματικά κυρίαρχος στο σώμα της και αυτό μπορεί να τον παθιάσει για τα καλά. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή για να αποφύγετε τραυματισμούς. Ο άνδρας πρέπει να ελέγχει την ορμή του για να μην πέσει η γυναίκα ή να μη του φύγει από τα χέρια.

Η πεταλούδα που ανοίγει τα φτερά της

Η γυναίκα ξαπλώνει πάνω στο σώμα του άνδρα ανοίγοντας διάπλατα τα πόδια της. Του γυρνά την πλάτη αποκαλύπτοντας τη θέα των γλουτών της στο αρσενικό. Δεν είναι μονάχα το οπτικό πλεονέκτημα που διεγείρει πολύ τον άνδρα το μεγάλο ατού αυτής της συγκεκριμένης στάσης. Το άνοιγμα των ποδιών επιτρέπει τη μέγιστη διείσδυση του πέους μέσα στο σώμα της γυναίκας και τη μέγιστη σεξουαλική ικανοποίηση.

Το κουρασμένο

Ξαπλωμένοι και οι δυο εραστές επιχειρούν τη διείσδυση εκ των όπισθεν. Ο άνδρας στηρίζει ελαφριά τα χέρια του στο στρώμα και ανασηκώνει το σώμα του ώστε να μην επιβαρύνει τη γυναίκα με το βάρος.

Πηγή: boro

Tα 3 είδη Doggy style στο σεξ (pics)