MENU

Τέσσερις γιοί του Γκαλιλέο (2, 4, 8, 11), ένας γιός του Φράνκελ (9), ένας του Τεόφιλο (12) και ο ισχυρός Saxon Warrior (10) που προέρχεται από μητέρα προϊόν του Γκαλιλέο.

Ο Ράιαν Λι Μουρ θα είναι στον τρόφιμο του Ο’Μπράιαν, στην προπόνηση του οποίου ανήκουν επίσης και οι 5, 9, 11 και 12.

Οι Old Persian (7), Knight To Behold (5), Latrobe (6) έχουν νίκη στα μέτρα, την απόσταση στην οποία μετρά τη μοναδική έως σήμερα ήττα του το μεγάλο φαβορί της κούρσας.

Η αναβολή των ιπποδρομιών από το KENILWORTH μπορεί να στέρησαν τους έντονους ρυθμούς παιχνιδιού τρέχοντας μαζί με το GREYVILLE, αλλά οι τέσσερις κούρσες από το PARISLONGCHAMP που προστέθηκαν, συνέβαλαν σε ποιότητα.

Το ποιοτικό Γαλλικό ιπποδρόμιο μας προσφέρει και μια Group III κούρσα την 053 όπου οι αρσενικοί της Γκοντόλφιν, JIMMY TWO TIMES (3) και INNS OF COURT (2), τρόφιμοι του Φαμπρ κοντράρονται με 4 δυνατούς αντιπάλους που παίζονται απολύτως ισόποσα, με Γκανιάν, όλοι, γύρω στο 8,00. Η τριπλέτα Διδύμου (2 χωρίς σειρά) μαζί με την τριετή EFAADAH (6) έχει κόστος 3 στήλες.

Στο GREYVILLE, η μεγάλη κούρσα της ημέρας είναι μια μικτή αναμέτρηση στο μίλι. Μετά τη διαγραφή του 5 θεωρούμε ότι η νίκη θα διεκδικηθεί ανάμεσα τους ROMANY PRINCE (2), SCRABBLE (7), με τον AFRICA RISING (1) ως πιθανό άλογο για να κάνει την έκπληξη, καθώς μετρά με τον Χιούιτσον στη σέλλα του 3 νίκες στις 5 κοινές συμμετοχές τους. Υπολογίζονται ο εξελίξιμος τριετής THE BAYOU (10) και η DAWN CALLING (12) η οποία με τον Μούζι Γάνι στη σέλλα της έχει μόλις 1 νίκη, αλλά και 5 πλασέ σε 7 κούρσες που έτρεξαν μαζί.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Στις 19:15 ο Saxon Warrior τρέχει στο ντέρμπι του CURRAGH με έπαθλο 1.500.000€