MENU

Κυρίως το SANDOWN που έχει στο πρόγραμμά του δύο κούρσες Λίστας (032, 034) και δύο αναμετρήσεις Group III.

Δύο κούρσες Λίστας (031, 037) έχουμε και από το γαλλικό PARISLONGCHAMP με το πρόγραμμα από τις 20:10 έως τις 21:45 να είναι εντυπωσιακά ποιοτικό.

Από το VAAL στην 018 έχουμε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση στα 2000 μέτρα για τριετείς και άνω. Θεωρούμε ότι οι SHENANIGANS (1), THE ROCKETMAN (2), TIRZAN (11) από τους νεότερους μαζί με τον φορμαρισμένο οκταετή KILLUA CASTLE (3) μπορούν να εμπεριέχουν το Φορκάστ (2 με σειρά) που αναπτύσσεται σε 12 στήλες.

Στην 031 του PARISLONGCHAMP οι VOLFANGO (6), ARCHETYPE (7), DHEVANAFUSHI (11) και NICE TO SEE YOU (1) παίζονται με 6 στήλες στο Δίδυμο (2 χωρίς σειρά). Μεγάλη αναμέτρηση ακριβοαγορασμένων αρσενικών τριετών είναι η 034, μια κούρσα Λίστα στο μίλι, όπου ο τρόφιμος του Γκόσντεν, ο αήττητος Without Parole (9) με τον Ντετόρι στη σέλλα του, θα είναι το μεγάλο φαβορί. Αουτσάιντερ με τύχη να πλασάρει θεωρούμε τον Stephensons Rocket (7).

Απόλυτη πρώτη τύχη έχει και ο Weekender (8) που κατεβάζει το «δίδυμο» Γκόσντεν – Ντετόρι στην 036, την κούρσα Group III στα 3250 μέτρα. Πιθανό το Φορκάστ (2 με σειρά) με έναν εκ των Red Verdon (3), Mount Moriah (6), Time To Study (7). «Κλειστή» ως προς την άφιξη μοιάζει η άλλη Group III από το SANDOWN, στα 2000 μέτρα. Κατά σειρά προτίμησης Laraaib (4), Poet's Word (5) και Fabricate (3).

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Μεσημέρι με παιχνίδι για μεγάλα κέρδη και η ποιότητα το βράδυ!