MENU

Σουίνγκερ που θα πλησιάζουν στο τριψήφιο νούμερο αναμένονται σε πολλές από τις ιπποδρομίες του προγράμματος.

Ξεκινάμε με Γαλλία κι από το BORDEAUX-LE BOUSCAT πάμε στο πάντα καλοφτιαγμένο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του SAINT-CLOUD.

Το ιπποδρομιακό κουπόνι αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον του από τις 14:10 που μπαίνει στο παιχνίδι και το Νοτιοαφρικάνικο VAAL, με 15 από τις 31 κούρσες του προγράμματος να διεξάγονται έως τις 17:25, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από 3,5 ώρες.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

013: Νέοι και μαθητευόμενοι τζόκεϊ σε μια από τις λίγες κούρσες της ημέρας όπου ξεχωρίζει πιθανός νικητής, ο πολύ φορμαρισμένος εννεαετής (3). Αντίπαλοί του, κυρίως ο τετραετής (6) και έπονται οι (2) και (7).

022: Το άλογο που πληρώνει και μπορεί είναι η (7) με τον Μούζι Γένι στη σέλλα της. Στο παρελθόν έχει διακριθεί σε κούρσες F Κλάσης και τώρα τρέχει στην G. Φαβορί είναι η φοράδα του Ντε Κοκ (12) και αντίπαλός τους η (1) με τον Γκάβιν Λερένα στη σέλλα της. Υπολογίζεται η (2) και πληρώνει η είσοδος στα πολύπλοκα παιχνίδια της (6) που φαίνεται ότι συνεννοείται καλά με τον Μπράουν καθώς ανεβαίνει στις θέσεις της άφιξης σε τρεις συμμετοχές τους.

026: Από επτά μηνών ρεπό, αλλά και από νίκη σε κούρσα 4ης Κλάσης και σήμερα επιστρέφει σε 6η Κλάση ο τετραετής (1). Παρά το ρεπό του μπορεί να κερδίσει. Σε ανώτερη κλάση έχουν διακριθεί ο εξαετής (5) και ο τετραετής (8) που πρόσφατα επανήλθε από ρεπό έξι μηνών και αδιαφόρησε τελείως για την κούρσα. Να πάρει το μέδεν του φιλοδοξεί ο (12) που έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του και είναι πάντα υπολογίσιμος ο 12ετής (2).

027: Ένα πολυσύνθετο χάντικαπ όπου τρέχουν 9 εκτομίες και ο τριετής (5) που έδειξε σημαντική άνοδο στην τελευταία συμμετοχή του σε Α Κλάση και σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει στην Κλάση D που κατέβηκε. Προσοχή στον (6) που πλέον θα είναι πιο έτοιμος και στον (8) που ιππεύεται από φορμαρισμένο αναβάτη. Υπολογίζονται σοβαρά ο (2) που θα έχει την καθοδήγηση του Λερένα και του (10) που έδειξε να τα βρίσκει με τον Καν και μπορεί να παρουσιάσει βελτίωση.

034: Ερασιτέχνες τζόκεϋ σε κούρσα με 15 συμμετοχές στα 1.000 μέτρα. Συμμετέχουν πέντε άλογα μέδεν και οι ηλικίες ίππων από τριών έως και ένδεκα ετών! Αναβάτης και άλογο έχουν τρέξει ξανά μαζί (και έχουν διακριθεί) στο (10) και το (13) και το (5).

035: Ταπεινή κούρσα 5ης Κλάσης τριετών και άνω στην οποία συμμετέχουν ακριβοαγορασμένα άλογα που δεν έχουν δικαιώσει έως τώρα τις φιλοδοξίες των ισχυρών στάβλων που ανήκουν. Ο λόγος για δύο τριετείς, την κόρη του Γκαλιλέο (8) που ιππεύεται από τον Τζέιμι Σπένσερ και τον εκπρόσωπο της Γκοντόλφιν, (6) με τη Ζοσεφίν Γκόρντον στη σέλλα του. Απειλούνται από τον φορμαρισμένο εξαετή (2) που έρχεται από διακρίσεις στην ανώτερη Κλάση. Συμπληρώνουμε τις επιλογές μας με (3) και (9).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ανοιχτές κούρσες για μεγάλες αποδόσεις!