MENU

Μάλιστα, σε τρεις κούρσες του GREYVILLE (021, 024 και 027) τρέχουν ορισμένα από τα καλύτερα άλογα της χώρας!

Παικτικά όμως, εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι 017, 019 και 029, κούρσες για τις οποίες οι επιλογές μας είναι πιο έντονες και αναλύονται στα σχόλια της στήλης.

Να μην ξεχνάτε, ότι τα παιχνίδια του Συνθέτου και του ΣΚΟΡ 3 μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλή, αλλά, μπορούν να παιχτούν με λιγότερες στήλες αναφορικά με την αξία που έχουν οι αποδόσεις του.

Βέβαια, στην Νότιο Αφρική υπάρχει πάντα και το χρυσοφόρο παιχνίδι του τετραπλού, αυτό που έχει ως κανόνα του τις τετραψήφιες αποδόσεις και, συχνά, κάνουν την εμφάνισή τους και πέντε ψηφία στον αριθμό κερδών.

Οι κούρσες από το PONTEFRACT προσθέτουν ένα άρωμα Αγγλίας στο Ιπποδρομιακό κουπόνι της ημέρας, με ποιοτική κορωνίδα την 028 (17:30) μια κούρσα Λίστας για τριετείς και άνω στην απόσταση του μιλίου με έπαθλο 55.500 ευρώ. Μπορεί οι έξι συμμετοχές της να φαίνεται ότι την αποδυναμώνουν στοιχηματικά, αλλά, το τρικάστ έχει όλα τα περιθώρια να πληρώσει καλά, καθώς τουλάχιστον τέσσερα από τα έξι άλογα έχουν τύχη να κερδίσουν.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

017: Ισχυρό στάβλο συγκροτούν οι αυστραλοί ROY HAD ENOUGH (5) και ROY'S ZARA (9) που έρχονται από πρόσφατες, εύκολες νίκες. Διαθέτουν ικανούς αναβάτες και θέτουν την πρώτη υποψηφιότητα για τη νίκη. Σημαντικότερος αντίπαλός του ο TWICE A DANCER (6) έρχεται από νίκη και δείχνει πολύ δυνατό άλογο. Οι GAT HENSHAW (2) και OPERA ROYAL (3) συμπληρώνουν τις επιλογές μας.

019: Πολύ ωραία κούρσα G3 για διετείς φοράδες, που διεξάγεται στην απόσταση των 1.200 μέτρων με έπαθλο R 300.000. Η δυναμική CELESTINA (1) έχει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό προφίλ και έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Θα της δώσουμε την πρώτη τύχη στις προβλέψεις μας. Η ραγδαία εξελισσόμενη SPRING BREEZE (10) είναι ικανή να την απειλήσει. Για τις επόμενες θέσεις θα προτείνουμε τις TSESSEBE (11), NEPTUNE'S RAIN (2) και PRINCESS PEACH (8).

021: Εξαιρετική κούρσα G1 για διετείς φοράδες που διεξάγεται στην απόσταση των 1.600 μέτρων και έπαθλο R 750.000. Η εξελισσόμενη DESERT RHYTHM (1) που έρχεται από νίκη σε G2 έχει την πρώτη τύχη στις προβλέψεις μας. Επίσης σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η MERYL (11) και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. Για τις επόμενες θέσεις προτείνουμε τις HOLLY'S VISION (5), LA BELLA MIA (8) και ROCKIN RUSSIAN (12) χωρίς να μπορούμε ν αποκλείσουμε καμία από τις υπόλοιπες.

024: Άλλη μία κούρσα G1 για ίππους δύο ετών, διεξάγεται και αυτή στην απόσταση των 1.600 μέτρων με R 750.000 έπαθλο. Ο MONKS HOOD (9) είναι ένα άλογο υψηλών προσδοκιών για τον κύκλο του, εξασφάλισε την ανάβαση του Ντελπές και αναμένεται να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Οι ANCESTRY (1) και CAPTAIN AND MASTER (3) πρόσφατα πάλεψαν για τη νίκη σε μια κούρσα G2 και θεωρούνται ικανοί ν απειλήσουν τον πρώτο. Ο αυστραλός MUJALLAD (10) που ανήκει σε πανίσχυρη προπόνηση και ο ευρισκόμενος σε περίοδο εξέλιξης WARRIOR'S REST (14) συμπληρώνουν τις επιλογές γι αυτήν την κούρσα.

029: Κούρσα G3 για ίππους δύο ετών που διεξάγεται στην απόσταση των 1.200 μέτρων με έπαθλο R 300.000. Ο αμερικανός CONCEALED SECRET (7) ενισχύεται από την ανάβαση του Κουμάλο και ευρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ο πολύ δυναμικός AL MARIACHI (3) και ο προερχόμενος από δύο συνεχόμενες νίκες QUINLAN (1) εμφανίζονται απειλητικοί για τον πρώτο, ενώ θέση στην άφιξη διεκδικούν και οι SO VAR (2) και SNIPER SHOT (6)

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ιδανικό κυριακάτικο παιχνίδι στη Νότιο Αφρική