MENU

Ιδίως οι πρώτες κούρσες του SCOTTSVILLE στα 1.200 μέτρα μπορεί να κρύβουν και πάλι τετραπλά με πενταψήφιες αποδόσεις και τρικάστ άνω των 1.000€.

Όμως, η επιλογή είναι δύσκολη καθώς έχουμε να κάνουμε κυρίως με πουλάρια, καθώς οι δύο πρώτες αφορούν διετή και στις επόμενες τρεις διαγωνίζονται διετή έως και τετραετή, μέτρια πουλάρια. Βασική δυσκολία, η απότομη εξέλιξη που μπορεί να δείξει ένα νεαρό άλογο, είτε με την πρώτη, είτε με τη 2η ή 3η συμμετοχή του.

Καλή επιτυχία στις «μαντεψιές» σας και προσοχή στο που πέφτουν τα χρήματα στα νεοεμφανιζόμενα άλογα.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

012: Ο KATEECADOR (8) παρουσίασε απότομη άνοδο στην τελευταία του συμμετοχή και βελτίωσε κατά δύο δευτερόλεπτα (10 μήκη!) την ατομική του επίδοση. Σήμερα δικαίως θα είναι το φαβορί της κούρσας. Από τους αντιπάλους του οι τρεγμένοι SHINDEAGEN (13) και SO VAIN (14) ξεχωρίζουν, αλλά δεν φαίνονται ικανοί να τον απειλήσουν. Θα πρέπει να προσεχθούν κυρίως οι νεοεμφανιζόμενοι ίπποι, ειδικά στην περίπτωση που τραβήξουν παιχνίδι.

029: Ο Prince of Time (10) σε όλες τις τελευταίες συμμετοχές του βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της άφιξης, δείχνει δηλαδή μια εντυπωσιακή σταθερότητα και επιτυγχάνει ενδεικτικούς χρόνους για αναμετρήσεις αυτής της κατηγορίες. Βασικότερος αντίπαλός του θεωρούμε πως είναι ο Papou Tony (5), ο οποίος έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης. Οι Helfire (12), Saleh (2) και Bumptious (4) συμπληρώνουν τις επιλογές μας γι αυτή την κούρσα.

030: Κούρσα αξίωσης για αρσενικούς τριών ετών που διαγωνίζονται στην απόσταση των 2.400 μέτρων στην οι SNOWZAIN (1) και PLATON (2) μετρούν ήδη από τρεις νίκες ο καθένας ενώ όλοι οι αντίπαλοί τους είναι μέδεν. Συνεπώς, η υπεροχή τους είναι προφανής και θα συνθέσουν το δίδυμο. Τη νίκη θα πάρει όποιος συναντήσει ευκολότερη διαδρομή. Θα δώσουμε προβάδισμα στον SNOWZAIN (1) λόγω ανάβασης. Από τους υπόλοιπους, ξεχωρίζουν NIGEEM (5), SHAMKA RUN (8), OUT EAST (10).

032: Κούρσα αξίωσης για τετραετείς και άνω, κλάσης G, με ερασιτέχνες, γυναίκες, αναβάτες. Είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν τα «λογικά» προγνωστικά. Επιβάλλεται απόλυτη επιφύλαξη.

034: Ο Arctic Sea (7) βρίσκεται σε περίοδο ραγδαίας εξέλιξης και έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η πρώτη από αυτές έγινε στην πέμπτη κλάση και η δεύτερη στην τέταρτη κλάση, στην οποία και σήμερα διαγωνίζεται. Χωρίς ατυχίες κατά τη διαδρομή πρέπει να σημειώσει ακόμα μια επιτυχία. Από τους αντιπάλους του, ο Arab Moon (9) που τρέχει συνεχώς σταθερά, ο Nathan Mayer (10) που ιππεύεται σήμερα από κορυφαίο τζόκεϋ, καθώς και σταθεροί σε επιδόσεις Winston C (2) και Solajan (3) συμπληρώνουν τις επιλογές μας.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ανοιχτές, πολυπληθείς κούρσες με αναμενόμενες τις μεγάλες αποδόσεις