MENU

Αύριο 3η ημέρα του φεστιβάλ, είναι κορυφαία ημέρα γιορτής για τους ιρλανδούς φιλίππους που είναι γνωστή ως Saint Patrick’s day ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17/3/2017.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Κούρσα για ίππους 2 ετών μέδεν, με 8 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 6 αφορούν ίππους που τρέχουν για πρώτη φορά. Οι υποδείξεις της στήλης γίνονται με κάθε επιφύλαξη, ενώ οι παίκτες πρέπει να προσέξουν σε ποια άλογα θα «πάει» το παιχνίδι. Ισχύει το γνωστό follow the money.

012: Περίπου τα ίδια ισχύουν κι εδώ, αφού 8 από τους 12 ίππους που συμμετέχουν σ αυτή τη διαδρομή, τρέχουν για πρώτη φορά. Follow the money.

013: Ο MOON SHADOW (1) σταθερός σε καλές επιδόσεις, δείχνει ικανός να προηγηθεί αυτών των αντιπάλων. Προσοχή για την έκπληξη στην ROY’S BEE (9)

016: Νέοι τζόκεϋ στην 1η ιπποδρομία από το Τσέλτεναμ, σε μια κούρσα Grade 1 σε χαμηλά εμπόδια. Οι υποδείξεις της στήλης στον πίνακα γίνονται με κάθε επιφύλαξη. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Neon Wolf (11) αλλά ο κορυφαίος Ιρλανδός προπονητής Willie Mullins έχει τέσσερις τρόφιμους του στην κούρσα (1, 2, 8, 9) από τους οποίους ο Bacardys (1) μοιάζει ισχυρότερος των υπολοίπων.

018: Και η 2η κούρσα του Τσέλτεναμ είναι Grade 1 στιπλ ιππεύουν νέοι τζόκεϋ. Τα 4.900 μέτρα της απόστασης είναι ικανά να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της κούρσας, ανάλογα με τις ατυχίες των αλόγων. Και μόνο ότι 7 από τους 12 συμμετέχοντες έρχονται από νίκη φανερώνει τις μεγάλες δυσκολίες της κούρσας.

020: Κούρσα με 26 άλογα επιπέδου G3 στα θαμνώδη εμπόδια από το Τσέλτεναμ, που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πλούσιες αποδόσεις στους νικητές. Το θέμα είναι βέβαια να καταφέρεις να βρεις τους τρεις ίππους που θα βρεθούν στην άφιξη, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Μεγάλο φαβορί της κούρσας είναι ο Tombstone (5) και αντίπαλός του ο Peregrine Run (15). Με ελπίδες πλασαρίσματος ο Taquin Du Seuil (7) που μετά από συνεχείς αποτυχίες κατέβηκε από G1 σε G3, οπότε αυξάνονται οι ελπίδες του για διάκριση.

022: Αν δεν κερδίσει ο Douvan (1) θα είναι τεράστια έκπληξη, αλλά και οι αποδόσεις που προσφέρει θα είναι ελάχιστες. Για το Τρικάστ όποιο από τα 6 ή 9 μπει στην άφιξη θα πληρώσει. Η λογική θέλει πίσω από τον πανίσχυρο 1 να ακολουθήσουν δύο εκ των 2-3-4.

026: Το μέλλον στις κούρσες με εμπόδια είναι εδώ! Τετραετείς ίπποι που ουσιαστικά τώρα ξεκινούν την καριέρα τους καθώς στις μεγάλες αποστάσεις με εμπόδια συχνά βλέπουμε να τρέχουν άλογα ακόμα και 15 ετών. Ως προς τις προβλέψεις η κούρσα είναι εξαιρετικά ανοιχτή. Οι ευνοϊκά ισοζυγισμένοι Dino Velvet (19) και Nietzsche (15) έχουν ελπίδες διάκρισης και η παρουσία τους στην άφιξη θα πληρώσει καλά.

028: Η μοναδική επίπεδη κούρσα της ημέρας στο Τσέλτεναμ με 14 από τους 23 συμμετέχοντες ίππους να προέρχονται από νίκες!

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ο εκπληκτικός DOUVAN η ατραξιόν της δεύτερης ημέρας