MENU

Ξεκινάμε από την τρίτη κούρσα του γαλλικού ιπποδρομίου, με τις δύο πρώτες να έχουν φαβορί του 1,40 σε 9 συμμετοχές και του 1,10 στα 6, τα άλογα που καβαλάει ο υπερφορμαρισμένος Σουμιγιόν (στη φωτογραφία). Πάντα είναι μια αξιόπιστη βάση στο παιχνίδι, κυρίως στο τρίο μαζί με τον Γκιγιόν.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

011: Αλογα τριών και τεσσάρων ετών χωρίς νίκη στην καριέρα τους (Μέδεν) και αναβάτες τους σταβλίτες που τα προπονούν.

014: Μπαίνει στο παιχνίδι και ο Γκιγιόν, εξίσου ικανός και αξιόπιστος αναβάτης. Σε μια κούρσα μικτή, ανοιχτή κούρσα τριετών με εννέα συμμετέχοντες από τους οποίους παίζονται, σχεδόν ισότιμα, οι επτά, με αουτσάιντερ το 7 και το 8.

Ο Σουμιγιόν στην DOUCEUR D'ANTAN (4) και ο Γκιγιόν στον LARNO (5), αμφότεροι με εσωτερικά σταρτ, είναι τουλάχιστον η βάση για το Τρίο με 9, 1, 2, 3, 6.

016: Εχουμε Σουμιγιόν στον οκταετή PARAGGI (5) και Γκιγιόν στον εξαετή ART OF ZAPPING (6), σε μια κούρσα με 16 συμμετοχές και 8 άλογα να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Προσθέτουμε κατά σειρά προτίμησης 8-9-1-15-2-7-12.

018: Κούρσα με 11 συμμετοχές, τον SIR OTTOMAN (2) με τον Γκιγιόν στη σέλα του να ξεχωρίζει από τα φαβορί. Παίζονται ο Αγγλος KASHTAN (11) με τα χαμηλά κιλά του, ο ZALAMEA (1), ο άλλος βρετανός LITTLE GHETTO BOY (4), αλλά εμείς θα πάμε με δεύτερο τον Σουμιγιόν που είναι πάνω στον GOING VIRAL (8). Για παιχνίδι Τρίο προσθέτω και 3, 5, 10 με σταθερό 2-8.

020: Οι συμμετοχές είναι 15 αντί για 16 καθώς διεγράφη το 9 που καβαλούσε ο Γκιγιόν. Ο Σουμιγιόν είναι στον STORMBERG (6) και είναι πολύ πιθανό να κερδίσει καθώς έχει πλέον πανίσχυρη ανάβαση και δεν είναι με μαθητευόμενο στη σέλα του. Πίσω του 1, 3, 4, 10.

022: Από τις πιο δύσκολες κούρσες της ημέρας. Ιπποι και των δύο φύλων με ηλικίες από 5 έως και 12ετών, του ηρωικού αμερικάνου ALBERT HALL (2). Οαση αποτελεί η συμμετοχή του Σουμιγιόν σε ένα άλογο το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να διακριθεί, του ALBURY (10).

024: Στις 16 οι συμμετοχές, αλλά με Γκιγιόν στον πενταετή GOOD DEAL (14) και ο Σουμιγιόν WHITE JACKET (12). Οι δυό τους βάση στο Τρίο με, κατά σειρά προτίμησης, 4, 11, 15, 6, 9, 7.

027: Είναι βάση, τουλάχιστον για το τρίο, η ALREADY FAMOUS (8) που καβαλάει ο Γκιγιόν, αλλά, μάλλον με την εξίσου φιλότιμη CRYSALSA (6) και με τρίτη τύχη στον εκτομία CLISHET (5) που καβαλάει ο Σουμιγιόν.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ολα τα λεφτά τα «ΤΡΙΟ» στο DEAUVILLE