MENU

Ετσι λοιπόν μετά την περυσινή της παρουσία στο Wasteland στην Ολλανδία φέτος προσκλήθηκε να πάρει μέρος σ' ένα από τα μεγαλύτερα φετιχιστικά events της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στο Εσσεν της Γερμανία στο «Fetish Evolution weekend», εδραιώνοντας έτσι την παρουσία της στα κορυφαία events της Ευρώπης, αυτή τη φορά ως fetish model.

Λίγο πριν φύγει για Γερμανία συνομιλήσαμε μαζί της και μας δήλωσε τα εξής:

- Mίλησε μας για το Fetish Evolution weekend τι πρόκειται να συμβεί στο Εσσεν της Γερμανίας;

«Το fetish evolution είναι ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης! Κορυφαίοι performers και fetish models θα βρίσκονται από τις 29/03 μέχρι τις 02/04. Κάθε μέρα θα γίνονται διάφορα πάρτυ, όπως to fetish ball, nuit bizarree, latex pool party κ.α»

- Πως προέκυψε η συνεργασία σας και η πρόταση να λάβεις μέρος. Τι θα κάνεις εκεί και πόσες μέρες θα μείνεις Γερμανία.

«Η συνεργασία προέκυψε δείχνοντας το ενδιαφέρον μου στην αναζήτηση για τα φετινά fetish models. Με χαρά μου ανακοίνωσαν ότι με δέχονται. Στο fetish evolution θα βρίσκομαι από τις 29/03 μέχρι και τις 02/04. Θα συμμετέχω στα catwalk και φυσικά θα περάσω καλά σ' ένα από τα μεγαλύτερα event!»

-Τι σημαίνει για σένα η παρουσία σου σε ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης.

«Η συμμετοχή μου για μένα σε ένα από τα μεγαλύτερα event της Ευρώπης σημαίνει πολλά για την καριέρα μου! Δεν κρύβω ότι με διακατέχει ένα μεγάλο άγχος αλλά και παράλληλα ένας τεράστιος ενθουσιασμός!

Βρίσκομαι στον πυρετό των ετοιμασιών και αυτό που έχω να δηλώσω είναι : Essen here we come!»

Πηγή: fightbook.gr

Η Domina Persa θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μεγαλύτερο φετιχιστικό φεστιβάλ της Γερμανίας!