MENU

Να θυμίσουμε ότι η εθνική μας πορνοστάρ είναι στις υποψηφιότητες στην κατηγορία «Μost spectacular boobs».

Η κατάκτηση του πολυπόθητου βραβείου, όπου είναι η μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως για μία πορνοστάρ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, μιας και η Ιννα μας έχει να συναγωνιστεί 51 από τις καλύτερες ηθοποιούς ερωτικών ταινιών παγκοσμίως μέσα από ψηφοφορία που ήδη διεξάγεται από το επίσημο σάιτ των ΑVN. Eμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την ψηφίσουμε και να διαδώσουμε όπου και όπως μπορούμε την είδηση αυτή, έτσι ώστε να πάρει τους περισσότερους ψήφους και να φέρει στην Ελλάδα το χρυσό αγαλματάκι!

Bέβαια μέχρι την ημέρα της απονομής των βραβείων η Ιnna μας δεν έχει σταματήσει να πραγματοποιεί γυρίσματα στην Ευρώπη, έχοντας συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής! Οι δράσεις της πάνε από το καλό στο καλύτερο μίας και πρόσφατα βρέθηκε στην Tσεχία με τον άνδρα της τον Τεό ξεκινώντας μία νέα κορυφαία συνεργασία με νεοσύστατη εταιρία παραγωγής όπου θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα όταν πέσουν και επίσημα οι υπογραφές του νέου συμβολαίου της!

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς μερικές φωτογραφίες από αυτή τη νέα συνεργασία:

Μόλις 10 μέρες έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί η διαδικασίας της ψηφοφορίας των «ΑVN Awards» ας της δείξουμε την αγάπη μας με την ψήφο μας!

1. Κλικάρουμε αυτό τον σύνδεσμο και την ψηφίζουμε

Aφού πρώτα κάνουμε loggin!

Περισσότερες πληροφορίες δες ΕΔΩ!

ΠΗΓΗ: fightbook.gr

Για γυρίσματα στην Τσεχία η Ιnna πριν πάει στο Λας Βέγκας για την απονομή των «ANV Awards»! (pics)