MENU
Χρόνος ανάγνωσης 4’

Ψηφίστε την κορυφαία WAG της Super League (pics)

0

Αποφασίσαμε να μην ανοίξουμε πολύ τα... φτερά μας και να επικεντρωθούμε μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι!

Το SDNA σας δίνει 12 επιλογές συζύγων και συντρόφων ποδοσφαιριστών (Ελλήνων και ξένων) που αγωνίζονται στη Super League με σκοπό να επιλέξετε εσείς την καλύτερη, με τα δικά σας πάντα γούστα.

Υπενθύμιση, εδώ δεν χωράνε οπαδικά...

Προτού κάνατε την (σωστή) επιλογή σας, μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία της κάθε WAG παρακάτω, αλλά μπορείτε επίσης να... εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με ένα κλικ σε κάθε λινκ της εκάστοτε wag για να έχει πιο διαμορφωμένη άποψη.

Καλή απόλαυση...

Ελίν Βας (Όσκαρ Χίλιεμαρκ, Παναθηναϊκός)

Η κυρία Χίλιεμαρκ είναι η Ελιν Βας, μια Σουηδέζα 24 ετών, η οποία διατηρεί δεσμό εδώ και αρκετά χρόνια με τον συμπατριώτη της ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Γιουβάλ Γκολάν (Ομρι Αλτμαν, Παναθηναϊκός)

Η ισραηλινή καλλονή, Γιουβάλ Γκολάν κολάζει στο instagram, αλλά και στη Λεωφόρο με την κυρία Άλτμαν να είναι σε δεσμό με τον παίκτη του τριφυλλιού από τις σχολικές αίθουσες...

Ρεμπέκα Θελ (Νίκλας Χουλτ, Παναθηναϊκός)

Η σύζυγος του Νίκλας Χουλτ, Ρεμπέκα Θελ τρελαίνεται για τις καλοκαιρινές διακοπές ειδικά στην Ελλάδα με την Σουηδέζα καλλονή να απολαμβάνει την χώρα μας.

Μαρία Λάουρα Κάσερες (Ροντρίγκο Ρέι, ΠΑΟΚ)

Η Αργεντίνα καλλονή, Μαρία Λάουρα Κάσερες παντρεύτηκε τον συμπατριώτη της πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι τον Οκτώβριο του 2015 και μάλιστα τον έχει κάνει και μπαμπά.

Μαρίνα Πρίγιοβιτς (Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ΠΑΟΚ)

Η σύζυγος του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΟΚ, Μαρίνα Πρίγιοβιτς ξεχωρίζει για τα πλούσια προσόντα της και ο Αλεξάνταρ δεν σηκώνει κουβέντα για την σεξοβόμβα του.

Ζέτα Θεοδωροπούλου (Παναγιώτης Ταχτσίδη, Ολυμπιακός)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού με τη σύζυγο του, Ζέτα Θεοδωροπούλου να μην χάνει ματς στο Καραϊσκάκης.

Ελένη Φουρέιρα (Αλμπέρτο Μποτία, Ολυμπιακός)

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα είναι εδώ και καιρό η αγαπημένη του, Αλμπέρτο Μποτία.

Μιμόζα Πονοσέσι (Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ΑΕΚ)

Η Σουηδέζα καλλονή, Μιμόζα Πονοσέσι είναι παντρεμένη με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ομορφύνει τις κερκίδες του ΟΑΚΑ με την παρουσία της.

Ίρις Ράισιτς (Μάρκο Λιβάγια, ΑΕΚ)

Η Ίρις Ράισιτς είναι η 37χρονη σύζυγος του Μάρκο Λιβάγια. Η Κροάτισσα είναι μοντέλο, Fitness trainer και εδώ και ένα χρόνο μαμά...

Αργυρώ Γάτου (Ούρος Τσόσιτς, ΑΕΚ)

Ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς είναι φουλ ερωτευμένος με την Αργυρώ Γάτου. Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο αποτελεί εδώ και λίγο διάστημα την αγαπημένη του άσου της ΑΕΚ.

Φεντερίκα Κλόι (Ζοάν Οριόλ, Ατρόμητος)

Ο Ατρόμητος πάει για πρωτάθλημα και για... πρωταθλητισμό είναι και η σύντροφος του Ζοάν Οριόλ, η Φεντερίκα Κλόι. Η Ιταλίδα λατρεύει τον χορό...

Γιολάντα Σίλβα Μπαλντέ (Τόνι Σίλβα, Λεβαδειακός)

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Τόνι Σίλβα δεν θα παραμείνει για πολύ στην Ελλάδα αλλά η κοπέλα του Γιολάντα Σίλβα Μπαλντέ θα είναι για πάντα στις καρδιές μας...

Ψηφίστε την κορυφαία WAG της Super League (pics)