MENU

Είναι επίμονη και πιστεύει ότι ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα στο φλερτ.

Η Μαρία γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο όμορφο νησί των Παξών όπου εργάζεται ως παιδίατρος. Ηδη από την ηλικία των 5 ετών ήξερε ποιον δρόμο θέλει να ακολουθήσει: η Ιατρική ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Επιλογή της ήταν και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν μικρό απομακρυσμένο τόπο με ιδιαίτερες ανάγκες. Πάντα, όμως, είχε ανησυχίες και της άρεσε να δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, όπως ο χορός, η γυμναστική, η ζωγραφική. Της αρέσει και ο αθλητισμός. Αλλωστε, η πρώτη εικόνα που δίνει στους άλλους είναι αυτή της αθλήτριας ή της γυμνάστριας παρά της γιατρού, λόγω των σωματικών προσόντων της, που είναι αποτέλεσμα της εντατικής και μακροχρόνιας ενασχόλησής της με τη γυμναστική!

ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Εξέλιξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς και οικονομική ευημερία.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Εντατική, καθημερινή άσκηση και υγιεινή διατροφή.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Χάνει εύκολα τον έλεγχο και δύσκολα συγκρατείται.

ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Το χαμόγελό της.

ΣΤΕΚΙ: Το γυμναστήριο και γενικώς οποιοσδήποτε χώρος έχει μπάρες και αλτήρες.

ΦΛΕΡΤ: Πιστεύει ότι ο άνδρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Ωστόσο, η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει τον... κυνηγό της και δεν περιμένει να τη διαλέξουν! Με άλλα λόγια το θηλυκό προκαλεί και το αρσενικό αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Ο άντρας που διαθέτει τόση αυτοπεποίθηση, που δεν χρειάζεται να σε καταπιέζει! Επίσης, αυτός που σ’ αφήνει να νομίζεις ότι έχεις το πάνω χέρι, ενώ στην πραγματικότητα σε καθοδηγεί απόλυτα, αφού έχει καταφέρει οι επιθυμίες του να είναι και δικές σου!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική (προπόνηση με βάρη), χορός, τραγούδι, ζωγραφική, αλλά και η φροντίδα κατοικιδίων και αδέσποτων, τα οποία λατρεύει.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να μην αρρωσταίνουν πια παιδιά, να υπάρχουν λιγότερος φθόνος και ζήλια και να μην υπάρχουν πείνα και φτώχεια στον κόσμο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το μέρος που έχει καλοκαίρι όλο τον χρόνο και κυκλοφορούμε μόνιμα με μαγιό και παρεό!

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Δυναμική, επίμονη, ισχυρογνώμων, δεν υποχωρεί εύκολα, αν θεωρεί ότι έχει δίκιο! Χάνει τον έλεγχο και θυμώνει εύκολα, το ίδιο εύκολα, όμως, συγχωρεί και μπορεί να ζητήσει συγγνώμη!

Πηγή: espresso

Η πιο σέξι παιδίατρος της Ελλάδας (pics)