MENU

Πέρα από το όμορφο πρόσωπο της Ιnnas που όλο νάζι και τσαχπινιά σαγηνεύει κάθε αρσενικό με τον σέξι αέρα που την διακατέχει, το κορμί της και ειδικά η πίσω κίνησή της τρελαίνουν κόσμο και κοσμάκι, τόσο στις ταινίες που έχει γυρίσει σε Ευρώπη και Αμερική, όσο και στα live sex show που πραγματοποιεί σε γνωστά strip clubs στη χώρα μας.

Η Ιnna κέρδισε πρόσφατα το βραβείο της καλύτερης πορνοστάρ στην Ευρώπη στα «EroAwards» που έγιναν στην Ισπανία, αλλά εμείς σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο δεύτερο βραβείο που κατάκτησε χύνοντας πολλή ιδρώτα στο γυμναστήριο, ως το καλύτερο γυμνασμένο κορμί πορνοστάρ στην Ευρώπη (Βest Gym Body).

H εθνική μας πορνοστάρ μίλησε στο fightbook.gr και αποκάλυψε ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα διατροφής και προπόνησης της, έτσι ώστε να πάει κόντρα στο νόμο της βαρύτητας ανυψώνοντας τα κολασμένα οπίσθιά της στα ουράνια.

Η ίδια αποκάλυψε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τα νέα βραβεία που κατέκτησα στην Ισπανία, είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση το ότι αναδείχτηκα ως η καλύτερη πορνοστάρ στην Ευρώπη, αλλά εξίσου μεγάλη χαρά μου έδωσε το δεύτερο βραβείο που πήρα ως το καλύτερο γυμνασμένο σώμα πορνοστάρ. Εχω χύσει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο για να πετύχω τη σωματοδομή που έχω τώρα Λατρεύω τις προπονήσεις με βάρη και τον χρόνο που σπαταλάω στο γυμναστήριο, άλλωστε χωρίς βάρη δεν γίνεται τίποτα!

Ο νόμος της βαρύτητας είναι ο χειρότερος εχθρός για μία γυναίκα προκαλώντας χαλάρωση στα οπίσθια και όχι μόνο! Κατέρριψα την βαρύτητα και σμίλευσα τα πόδια μου και τα οπίσθιά μου με βαθιά καθίσματα (squats) και δίνοντας έμφαση στην προπόνηση των κάτω άκρων μου. Γυμνάζομαι 4 φοράς την εβδομάδα ξεκινώντας με την αερόβια πρόπονησή μου στο διάδρομο και στη συνέχεια ασκούμε με λίγα βάρη έτσι ώστε να διατηρήσω τη σιλουέτα που έχω τώρα. Ενας πολύ σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει σε μία εκπληκτική σέξι σωματοδομή σε συνδιασμό με την άσκηση είναι η καλή διατροφή. Ενα καλογυμνασμένο σώμα δεν φτιάχνεται μόνο με την προπόνηση μιας και βάση επιστημονικών μελετών η διατροφή συμβάλλει στο 70% για τα πετύχεις κάτι τέτοιο.

Κάνω μικρά και συχνά γεύματα, 5 την ημέρα έχοντας ως βάση την πρωτεϊνική διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και αποφεύγοντας τον υδατάνθρακα στο βραδινό γεύματα μου. Φυσικά μεγάλο βάρος δίνω στο πρωϊνό μου γεύματα! Εννοείτε ότι αλκοόλ δεν πίνω καθόλου μιας και είναι ότι χειρότερο όχι μόνο για την υγεία του οργανισμού μου, αλλά και για την σωματική μου κατάσταση. Δεν χρησιμοποιώ ροφήματα πρωτεΐνης και άλλα σκευάσματα πάρα μόνο πολυβιταμίνη και κάποιες φυσικές υπερτροφές που συμβάλλουν στην ευεξία μου.

Πάντα φροντίζω να βάζω στην τσάντα του γυμναστηρίου μου, ένα σοκολατούχο ρόφημα όπου είναι το καλύτερο μεταπροπονητικό ρόφημα και μία μπανάνα όπου καταναλώνω με το πέρας της προπονησης. Φυσικά να τονίσω ότι το σεξ είναι μία από τις καλύτερες προπονήσεις που κάνω καθημερινά. Ετσι κρατιέμαι σε φόρμα έχοντας μεγάλες επιδόσεις τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο κρεβάτι».

Ετσι κτίζει κορμί η Ιnna, λιώνει στις προπονήσεις!

Δες τα παρακάτω βίντεο:

Aκολούθησε την Ιnna στα σόσιαλ μίντια: instagram - facebook - twitter

ΠΗΓΗ: fightbook.gr

Η Inna μετά από σκληρές και… καυτές προπονήσεις δικαίως κατέκτησε το βραβείο «Best gym Body» στα ΕroAwards! (vid)