MENU

Τέρμα και τελείωσε. Ένας το παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Ο Μαρινάκης. Κανένας προπονητής στον Ολυμπιακό δικαιούται να αναφέρει τίτλο στο βιογραφικό του. Επειδή είτε μ' αυτόν, είτε μ' άλλον συνάδελφό του προπονητή, ο Μαρινάκης θα είναι σίγουρα πρωταθλητής.

Τζάμπα κόπος, λοιπόν, να ψάχνουν εάν καλώς, κακώς διακόπηκε η συνεργασία με Ζαρντίμ και Μίτσελ. Κι αν ήταν πετυχημένη, αποτυχημένη η επιλογή Περέιρα. Μαλακίες. Όλοι τους είναι αναλώσιμοι. Το κτίσιμο της ομάδας το κάνει ο μεγαλομέτοχος, όχι ο προπονητής, ο προηγούμενος και ο επόμενος.

Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές. Έρχονται στον Ολυμπιακό για να φύγουν. Μια διαδικαστική «τακτική» που υπηρετεί στο όνομα του Μαρινάκη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο όνομα του μοναδικού παίκτη που έπαιξε μπάλλα και στα πέντε πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Τελείωσε, λένε, τον Περέιρα ο πρωταθλητής. Είπαμε. Ένας είναι ο πρωταθλητής. Ο Μαρινάκης. Πάρτον κάτω και τον Βίτωρα τον Περέιρα. Μήπως δεν έγινε έτσι.

Μήπως έκατσε το ανάποδο. Αυτό που βλέπω. Ο προπονητής με το νταμπλ στο πέτο προκάλεσε τη φυγή του. Επειδή είδε ότι βρωμάει η δουλειά στη συνέχεια με τον Μαρινάκη. Ότι, δηλαδή, σύντομα στους πρώτους κιόλας μήνες της προσεχούς σαιζόν θα τον σουτάρει το αφεντικό σαν αποτυχημένο.

Καλύτερα τώρα, λοιπόν, παρά αύριο, σκέφθηκε ο Πορτογάλος, να κλείσω τον κύκλο μου με τον Ολυμπιακό, χωρίς να χάσω ούτε ένα σκούδο από το συμβόλαιό μου. Και μαζύ να εκθέσω τον Μαρινάκη, ότι διώχνει πετυχημένο προπονητή, με πρωτάθλημα, με νταμπλ.

«Ψάχνουν τον διάδοχο του Περέιρα» γράφει το Goal. Λάθος κάνουν στον βασιληά. Δεν είναι ο προπονητής, άλλος είναι ο εστεμμένος στον Ολυμπιακό.

«Φευγάτος από τη φιέστα!» ο Πορτογάλος για την LiveSport. Καλά να πάθει όταν δεν ξέρει να γιορτάζει τη νίκη του αφεντικού.

«Λίγος» ο Περέιρα, «Μετρήθηκε, ζυγίστηκε και κρίθηκε...» για την SportDay. Τσιμουδιά για το μέτρημα και το ζύγισμα που έκανε στα κιλά του Μαρινάκη ο Περέιρα.

Ο Γαύρος αποκαλύπτει το «ένα-δύο» του Μαρινάκη. «Φέρνει Ισπανό». Αυτό είναι. Από τον Πορτογάλο Ζαρντίμ στον Ισπανό Μίτσελ. Και από τον Πορτογάλο Περέιρα σε Ισπανό πάλι.

Σίγουρος ο Πρωταθλητής ότι δεν έχει βαρύ όνομα ο Περέιρα. Γράφει: «Δυνατό όνομα ο διάδοχος».

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ για τους ρομαντικούς βάζελους, διαβάστε στο apodytiriakias.gr

Μαρινάκης - Περέιρα, ποιος τελείωσε ποιον...