MENU

Γράφει και αντιγράφει (μόνο για το SDNA) ο Αποδυτηριάκιας: Κατηγορείς τον γάβρο γιατί πανηγύρισε. Ντροπή του, λες , να χαίρεται το βρώμικο πρωτάθλημά του. Με ποιο δικαίωμα μιλάς εσύ, ωρέ παοκτση; Φόρεσες ράσο καρδινάλιου και στολή στρατοδίκη και παριστάνεις τον εισαγγελέα. Ώπα, ρε. Εννοείς ότι εσύ δεν είσαι γιούχας και καρνάβαλος, ότι εσύ γαμάτος και κουλάτος δεν θα καταδεχόσουν ποτέ να πανηγυρίσεις ένα πούστικο πρωτάθλημα.

«Δε ντράπηκαν να πανηγυρίσουν άλλον ένα κάλπικο τίτλο…» γράφουν στη μπροστινή σελίδα τους τα «Σπορ» του τίμιου και τιμημένου Βορρά και ότι «Τελείωσαν οι μαϊμούδες». Δίνω την πληροφορία ότι τίποτα δεν τελείωσε. Πεντακάθαρο να έπαιρνε το κωλο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, η όποια άλλη ΠΑΕ, για τους άρρωστους των άλλων ομάδων θα ήταν βρώμικο.

Έτσι που λες. Άσπιλο και αμόλυντο να παραδώσει η δικαιοσύνη τον Μαρινάκη, πάλι δεν τελείωσε τίποτα. Να τον χώσουν στη φυλακή και να πετάξουν το κλειδί του κελιού σε υπόνομο, πάλι δεν τελειώνει τίποτα. Ο κόσμος θα συνεχίσει να θεωρεί αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης τον χοντρό.

Πάρε και το άλλο, κύριε πίτουρα, που σα να μη ζεις στην Ελλάδα. Τα όργια των οργίων να κάνει ο Μαρινάκης, ουδείς θα ασχοληθεί μαζύ του αν χάνει το πρωτάθλημα. Θες κι άλλο; Εδώ είμαι. Ποιος σου είπε, ρε τρόμπα, ότι οι γάβροι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα; Δεν είναι τρούληδες και ρούληδες το σύμπαν των γάβρων.

Θα δούμε πως θα κάτσει η τράπουλα στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Άστο αυτό προς το παρόν, λοιπόν. Να σου πω το άλλο, το πιο σοβαρό. Το αγγούρι του Μαρινάκη με τους γάβρους.

Ποιο αγγούρι, είπε ο Νότης Σφακιανάκης για τον Αντώνη Ρέμο, το παλληκάρι έχει καβαλήσεις μπαμπού, κατασκευή ολόκληρη από μπαμπού. Ποιο αγγούρι ο Μαρινάκης! Κολοκύθα, κατασκευή ολόκληρη από κολοκύθες το πρόβλημα του Μαρινάκη με τους γάβρους. Παίρνει πρωτάθλημα με άδειο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το ζόρι του εφοπλιστή, όχι να ξαναπάρει το παρμένο ήδη και το 2016 πρωτάθλημα, αλλά ότι οι γάβροι του έχουν γυρίσει την πλάτη.

«Έτοιμος», γράφει πρωτοσέλιδα το Goal, «να πει το ναι ο Εσιέν». Ο Αλάφούζος, δηλαδή, είναι έτοιμος να πληρώσει τόσα λεφτά όσα περίπου χρωστάει μόνο στον Έκι Γκονζάλες. Μήπως ο Παναθηναϊκός στήσει μια τιμητική εκδήλωση και για τον Εσιέν στο πλαίσιο του παζαριού.

Στο παραμύθι για τον Εσιέν με δήθεν «θρίλερ» και οι LiveSport.  Από κοντά βέβαια η «Πράσινη» που πουλάει «τρέλα» και «όνειρο» διότι «προβάρει την πράσινη φανέλα» ο παίκτης. Περιμένουμε μέχρι να βρεθεί το νούμερό του.

«Ο νόμος του θρύλου» είναι ο κυρίαρχος τίτλος στον «Γαύρο». Η εφημερίδα δεν ξέρει τίποτα για παρανομίες. Πανηγυρίζει ο «Πρωταθλητής» γιατί είπε το ναι ο Καρίγιο. Όχι ότι ο παικταράς είναι ο Σόϊμπλε. Άλλο πλάνο το σεμνό «Φως», με τίτλο «εμείς πάντα διψάμε». Σωστό. Ακριβές. Οι άλλες τρεις ομάδες του φάιναλ φωρ βολεύονται με κοκακόλες.

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την «Ώρα». Γράφει ότι από αύριο στη Λάρισα ξεκινάει ο Δέλλας να διώξει το αρνητικό κλίμα. Αυτή είναι η απόφαση του προπονητή, χωρίς να εξηγεί γιατί επέλεξε τη Λάρισα και όχι την Θεσσαλονίκη. Μην τα λέμε όλα.

«Μπάχαλο», το βρήκε η Sport Day. Περί ποίου πρόκειται. Η Βέροια απειλείται, ο Λεβαδειακός ελπίζει. Να, λοιπόν, ποιο είναι το μπάχαλο. Για τον Μαρινάκη δεν ξέρει τίποτα η εφημερίδα.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σώζει την ΠΑΕ Κέρκυρα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias

Το αγγούρι Μαρινάκη με τους γάβρους!