MENU

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτό το Άγιο φως της γνώσης του Κώστα Καραπαπά, το οποίο χάρισε σε φίλους και πιστούς ο φωτεινός ηγέτης του ολυμπιακού πνεύματος για να το κάνουν share.

Ο διευθυντής Facebook του Ολυμπιακού, με μια βαρυσήμαντη τοποθέτηση στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης έβγαλε στη σέντρα τους σύγχρονους Ιούδες που τόλμησαν να αμφισβητήσουν το Βαγγέλη, το Ναζωραίο:

«Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γραφτεί για να καταλάβουν ΟΛΟΙ πόσο στημένοι είναι οι αλήτες που (έναντι... αργυρίων φυσικά) το παίζουν "αντικειμενικοί";».

Για να καταλάβετε πού τρώνε τα λεφτά τους οι αμαρτωλοί επιχειρηματίες. Δίνουν 30 αργύρια (το κομμάτι) στους αντικειμενικούς για να σπιλώνουν συνειδήσεις και να συκοφαντούν επενδυτές που είναι πιο καθαροί και απ’ τη χλωρίνη klinex και πιο αθώοι και απ’ τη Χουάνα, την παρθένα.

Γι’ αυτό και όλα τα sites (στη Χαμένη Ατλαντίδα) ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το σκάνδαλο “Koriopolis” και βγάζουν το ένα όνομα μετά το άλλο. Που να μην τα έπαιρναν κιόλας.

Αντίθετα οι ενάρετοι επιχειρηματίες που νομίζουν ότι τα payrolls είναι νέα γεύση των Bake Rolls προτιμούν τις φιλανθρωπίες και τις αγαθοεργίες όπως έκανε και ο Αλ Καπόνε.

Ο διαβόητος γκάνγκστερ την περίοδο της μεγάλης ύφεσης στις ΗΠΑ είχε προβεί σε σειρά φιλανθρωπικών πράξεων. Μια εκ των οποίων ήταν να μοιράζει δωρεάν σούπα, καφέ και ντόνατς έξω από το εστιατόριό του. Σε λάθος εποχή έζησε ο Αλ. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν πρόεδρος ομάδας Superleague και αντιπρόεδρος του κατηχητικού. Θα τον έβαζε στο δρόμο του Θεού ο Κομπότης.

Στη συνέχεια του status ο Καραπαπάς στέλνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι τα αστεία τελείωσαν. Ο Θεός συγχωρεί. Ο αστυνόμος Θεοχάρης και ο Κώστας-Τσέλσι ποτέ: «Αλλά θα έρθει η ώρα... Και τότε... Η υπομονή που έχουμε δείξει ξεπερνάει την στωικότητα. Άλλα ΟΛΑ έχουν καταγραφεί λεπτομερώς. Όλα. Και ΟΛΟΙ θα πληρώσουν! Όλοι...».

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γραφτεί για να καταλάβουν ΟΛΟΙ πόσο στημένοι είναι οι αλήτες που (έναντι... αργυρίων φυσικά) τ...

Posted by Konstantinos Karapapas on Friday, April 10, 2015

Οι τελίτσες ανάμεσα στις λέξεις δείχνουν την υπερπροσπάθεια του Καραπαπά να ολοκληρώσει το status του πριν τον γονατίσει η νηστεία του Πάσχα. Η υπομονή που έδειξε αγγίζει τα όρια της δίαιτας του Μπρέσκα.

Το μόνο ανησυχητικό στο μήνυμα του Καραπαπά είναι το φινάλε. Αυτό το «ΟΛΑ έχουν καταγραφεί λεπτομερώς. Όλα. Και ΟΛΟΙ θα πληρώσουν! Όλοι» τρόμαξε κάπως την πιάτσα της Superleague. Φοβήθηκαν όλοι μη γίνει κάνα αστείο και μαζί με τα ξερά καούν και τα χλωρά.

Είπαμε να πληρώσουν οι συκοφάντες και οι αλήτες που ζηλεύουν τον πρόεδρο και τις επενδύσεις του, όχι και τα αθώα γυναικόπαιδα όμως. Τι φταίει να πληρώσει αυτός που μιλούσε με τον Πανιώνιο, ή ο άλλος που υποσχόταν τάλιρα στους εκδότες;

Αυτοί αν υπάρχει κράτος δικαίου θα πρέπει να βραβευθούν για το φιλανθρωπικό τους έργο και την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Το κατανυκτικό μήνυμα αγάπης του «Τσέλσι 7»