MENU

Μπορεί η δημοσιοποίηση του πορίσματος Κορέα από τον ΣΚΑΪ να έσπασε τα… ταμεία (σ.σ για κάποιους που τα μπερδεύουν: Δεν είναι… ρεπορτάζ του “γραφικού” Θωμαϊδη αλλά μετάδοση δικαστικού εγγράφου”) αλλά μεγάλο σουξέ έχει γίνει και η… αθώωση Μόντζι. Βλέπετε μπορεί η υπόθεση Κορέα να μην… υπάρχει για πολλά ΜΜΕ ακόμη όμως η… ελπίδα πρέπει να μένει πάντα ζωντανή. Έτσι λοιπόν 9 χρόνια μετά το σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ιταλία και αφού η Γιούβε έχασε δυο πρωταθλήματα με ταπεινωτική αφαίρεση, αποβλήθηκε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπαιξε Β Εθνική, ανέβηκε, έφτιαξε γήπεδο και ομαδάρα, πήρε πρωταθλήματα και… απέκλεισε ξανά τον Ολυμπιακό ο Μόντζι επιτέλους απέκτησε… οπαδούς. Στην Ελλάδα…

Ε, ρε γλέντια. Ε, ρε γέλια. Συνεχίστε παιδιά. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η κλήση του πανούργου Ναπολιτάνου, που τουλάχιστον μίλαγε πάντα από το δικό του τηλέφωνο και όχι από του… Μοχάμετ, για ομιλίες στον Πειραιά. Δώστε σανό μάγκες. Γιατί έρχονται τα χειρότερα…

Πάμε σε ένα απλό τεστ. Τι σχέση έχει ο Γάζωρος με τον… Αλ Καπόνε; Μπερδευτήκατε; Για αυτό είμαι εδώ. Για να σας… ξεμπλέξω. Ο Αλ Καπόνε μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας στο οργανωμένο έγκλημα με εκατοντάδες νεκρούς αλλά και πάρα πολλές φιλανθρωπικές πράξεις και εκατοντάδες πολιτικών, αστυνομικών και λοιπών στο πέι ρολ μπήκε φυλακή και ουσιαστικά τελείωσε για… φοροδιαφυγή.

Ο Γάζωρος λοιπόν αν όλα κυλήσουν όπως λέει η λογική θα γίνει για την Ελλάδα και την εγκληματική οργάνωση ότι για τις ΗΠΑ η… φοροδιαφυγή… I Love Γάζωρος λοιπόν… Γιατί οι συνομιλίες που αφορούν το όμορφο χωριό είναι οι πιο καραμπινάτες αποδείξεις από τις 174 σελίδες, κατά την δική μου άποψη βέβαια που δεν είμαι νομικός. Αν και μόνο οι διάλογοι του Φαταούλ και του Ξιάν Ξιάν σε άπταιστα Ελληνικά για τους διαιτητές που θα έπαιζαν την… Παναχαϊκή αρκούν τουλάχιστον στο επίπεδο των εντυπώσεων για να σβήσει κάθε αμφιβολία. Εκτός αν οι Πακιστανοί και οι Κινέζοι έχουν χαμηλότερη… χρέωση. Μην γελάτε. Δεν αποκλείετε να το ακούσουμε κι αυτό. Εδώ βασικό τεκμήριο αθωώτητας, που το έκανε μόδα ο Κοντονής, παρουσιάζεται από κάποιους η απόφαση για τον… Μόντζι. Κι όταν λέμε κάποιους δεν λέμε για λίγους ούτε μόνο για… οπαδούς.

Απορίες σε κάποιους και ελπίδες σε κάποιους άλλους που βλέπουν το μεγάλο μπαμ να έρχεται προκαλεί το ότι η ομάδα που έχει προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με όλους τους πιθανούς τρόπους δεν ακούγεται συχνά στις καυτές συνομιλίες. Και λένε κάποιοι για επιχείρημα… καθαρότητας το ότι κανονίζονται πράγματα για την Β και την Γ Εθνική με διαιτητές και επιτροπές αλλά όχι για την Α Εθνική. Καταρχάς είναι η χρονική περίοδος των νόμιμων υποκλοπών τέτοια που όλα έχουν κριθεί, όλα έχουν τελειώσει στην μεγάλη κατηγορία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πάρτε όλοι παράδειγμα από τις ζωές σας. Τις δουλειές σας. Είναι ποτέ δυνατόν σε μια τράπεζα π.χ. να πάει ο διευθυντής και να πει στον ταμία να κάτσει στο… ταμείο; Αφού αυτή είναι η δουλειά του. Η αυτονόητη δουλειά του. Σε μια εφημερίδα για παράδειγμα. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να ακουστεί ποτέ ο διευθυντής να λέει στον ρεπόρτερ ΑΕΚ να κάνει… ρεπορτάζ ΑΕΚ; Δεν του λέει τίποτα γιατί από την αρχή αυτή την δουλειά προσλήφθηκε να κάνει. Σε μια οργάνωση λοιπόν που υπηρετεί πρώτιστα ένα σκοπό… Το “και οι άλλοι να πάνε να γαμηθ….ε” που έλεγε μια ψυχή. Γιατί να αποτελεί εξαίρεση και να πρέπει να υπάρχει ειδική αναφορά. Σαν επιχείρηση λειτουργεί και αυτή… ενώ ο αγαπημένος Γάζωρος ή τα μπαράζ ανόδου της Β εθνικής είναι σαν να πει ο διευθυντής της τράπεζας στον ταμία να κάτσει λίγο στο… private banking ή ο διευθυντής της εφημερίδας να πει στον ρεπόρτερ ΑΕΚ να γράψει κι ένα ματς του… Πανθρακικού αν δεν παίζει εκείνη την ημέρα η ΑΕΚ. Καταλάβατε; Φιλάκια!

I Love Γάζωρος