MENU

Πρόκειται για νέο τζελ που δημιούργησαν ερευνητές στη Βρετανία, το οποίο προκαλεί στύση μέσα σε 5 με 10 λεπτά από την επάλειψή του.

Αυτό, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το καθιστά το προϊόν με την ταχύτερη δράση στον κόσμο, ενώ παράλληλα βοηθάει στο να διατηρείται άφθαρτος ο αυθορμητισμός στο σεξ.

Πρόκειται για το τζελ MED2002 με δραστική ουσία την τρινιτρική γλυκερίνη της εταιρείας Futuru Medical με έδρα το Γκίλφορντ. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα λεπτομερή αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, σύμφωνα με τα οποία στην τελική φάση των ερευνών συμμετείχαν 232 άντρες με ήπια στυτική δυσλειτουργία.

Το 82% των συμμετεχόντων απέκτησε στύση μέσα σε 10 λεπτά, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το 53% έφτασε σε πλήρη στύση μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Το Viagra, από την άλλη, συνήθως χρειάζεται κατά μέσο όρο περίπου 30 λεπτά για να δράσει.

«Η ταχύτητα έναρξης δράσης του MED2002 είναι μεγάλη και κατά ένα μέρος οφείλεται στη μέθοδο εφαρμογής του, καθώς το τζελ εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στο πέος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Αυτή η γρήγορη έναρξη της δράσης σημαίνει ότι το MED2002 έχει τη δυναμική να γίνει η γρηγορότερη θεραπευτική αγωγή στον κόσμο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειουργίας», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι κατά τις κλινικές δοκιμές δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές παρενέργειες ή άλλα θέματα που να αφορούν την ασφάλεια του τζελ.

Επαναστατικό προϊόν

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Τζέιμς Μπάρντερ, δήλωσε ότι πρόκειται για επαναστατικό προϊόν, το οποίο διασφαλίζει τον αυθορμητισμό στο σεξ, καθώς δρα πολύ γρήγορα και ο άντρας που θα το χρησιμοποιήσει δεν πρέπει να το έχει σκεφτεί πολλή ώρα πριν.

Πρόσθεσε ότι ελπίζει πως το τζελ θα πάρει άδεια κυκλοφορίας σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ήδη η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με τις ρυθμιστικές Αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

πηγή: Espresso

Στύση... express με νέο τζελ!