MENU

Ο διεθνής στόπερ σε όποια ομάδα και αν έχει αγωνιστεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμπλακεί σε επεισόδιο, είτε με συμπαίκτη, είτε με αντίπαλο. Ο Ναξιώτης άσος έχει φορέσει τις φανέλες των Θρασύβουλου, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ρόμα με τους καυγάδες να είναι στο ρεπερτόριο του.

Ο Κώστας Μανωλάς φορώντας τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ είχε έρθει σε αντιπαράθεση τόσο με τον προπονητή του, Νίκο Κωστένογλου, όσο και με τον αντίπαλο και μετέπειτα συμπαίκτη Γιάννη Μανιάτη.Αντιμίλησε στον προπονητή τουΣε μια προπόνηση της ΑΕΚ, ο Κώστας Μανωλάς υπέπεσε σε κρούσμα απειθαρχίας καθώς αντιμίλησε στον Νίκο Κωστένογλου με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον στείλει στα αποδυτήρια. 

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα Σπάτα ξεκίνησε κατά το δίτερμα, όταν η ομάδα που αγωνιζόταν ο Μανωλάς κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Σιαλμάς. Ο Μανωλάς πήρε τη μπάλα προκειμένου να εκτελέσει το πέναλτι, ωστόσο ο Κωστένογλου του επισήμανε ότι έχει δώσει εντολή να το εκτελέσει ο Σιαλμάς. Η αντίδραση του 20χρονου διεθνή ήταν έντονη λέγοντας «Δηλαδή, αν κερδίσουμε πέναλτι το Σάββατο ο Σιαλμάς θα το κάνει;». Ο Κωστένογλου εξερράγη: «Εγώ δίνω τις εντολές εδώ!» και τον έδιωξε από την προπόνηση. Ο Μανωλάς του είπε «Δεν φεύγω!» για να απαντήσει ο τεχνικός της ΑΕΚ: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Θα σε ρωτάμε για όλα; Μήπως και για το αν θες να έρθεις στην προπόνηση;» Ακολούθησε νέα αντίδραση από τον Μανωλά, που πριν αποχωρήσει είπε: «Δεν θα έρθω αύριο!».Οι χειρονομίες στον ΜανιάτηΤον Φεβρουάριο 2012, ο Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ, τσακώθηκε με τον Γιάννη Μανιάτη του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι. Βέβαια, οι δυο τους  είχαν φραστικό επεισόδιο στη φυσούνα του «Καραϊσκάκης» με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και στον χώρο στάθμευσης των πούλμαν, ο Γιάννης Μανιάτης συνομιλούσε με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ακόμη δεν είχαν επιβιβαστεί στο όχημα που θα μετέφερε τον "Δικέφαλο" πίσω στα Σπάτα.

Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μανωλάς μόλις αντιλήφθηκε τον Μανιάτη προέβη σε χειρονομίες, προκαλώντας τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων. Ο άσος του Ολυμπιακού εξοργίστηκε με την συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΚ και σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον αμυντικό της Ένωσης, φωνάζοντας του «κατέβα κάτω να τα πούμε».

Ο Τραϊανός Δέλλας αντιλήφθηκε αμέσως το σκηνικό και έσπευσε να κατέβει από το πούλμαν της ΑΕΚ, κατευθυνόμενος προς το μέρος του Μανιάτη, με σκοπό να τον ηρεμήσει. Το ίδιο έκανε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τράβηξε κοντά του τον συμπαίκτη του και μαζί τον Δέλλα τον ηρέμησαν. Το επεισόδιο με τον ΚάρολΟ Μανωλάς το καλοκαίρι του 2012 άφησε την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό, όμως, συνέχισε τις... μανούρες ακόμα και με συμπαίκτες του.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο στόπερ των Πειραιωτών είχε θερμό επεισόδιο με τον Ρόι Κάρολ  στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

Ο ερυθρόλευκος πορτιέρο είχε παράπονα από τον νεαρό αμυντικό για τη συνεργασία τους στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε στα αποδυτήρια να του κάνει κάποιες παρατηρήσεις και να του εξηγήσει πως κατά τη γνώμη του θα πρέπει να αντιδρά… 

Ο Μανωλάς θεώρησε ότι οι συστάσεις αυτές ήταν υπερβολικές με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα με κάποιες κινήσεις των χεριών του. Από την πλευρά το 34χρονος τερματοφύλακας εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του κεντρικού αμυντικού της ομάδας με τα αίματα να ανεβαίνουν, μέχρι την καταλυτική παρέμβαση των συμπαικτών τους.  Πάντως, το επεισόδιο διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό...Στα χέρια με ΤζαβέλλαΣτον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον Απρίλιο του 2014 ένα από τα επεισόδια που ξεχώρισε, εκτός από του Κώστα Κατσουράνη με τον Γιάννη Μανιάτη, ήταν αυτό με τον Μανωλά και τον Τζαβέλλα.  Οι δυο διεθνείς άσοι πιάστηκαν στα χέρια και είχαν έντονη λογομαχία....Η κοκορομαχία με τον ΑθανασιάδηΤον Μάρτιο του 2014, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Κώστας Μανωλάς είχε κοκορομαχία με τον Κλάους Αθανασιάδη. Μόλις στο 22' της αναμέτρησης, ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε φάουλ στον ερυθρόλευκο στόπερ και μετά από ολίγα «γαλλικά» άρχισαν την κοκορομαχία, κολλώντας ο ένας το κεφάλι του πάνω στον άλλον...

Ο τσαμπουκάς με τον ΜοράταΟ Κώστας Μανωλάς στο ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους τον περασμένο Οκτώβριο είδε την κόκκινη κάρτα μετά τον τσαμπουκά του με τον Αλβάρο Μοράτα στο Τορίνο. Η Ρόμα ηττήθηκε με 3-2 και είχε ήδη δεχθεί το τρίτο γκολ από τον Μπονούτσι, όταν ο Έλληνας αμυντικός «τρελάθηκε» από ένα τάκλιν του Μοράτα! 

Ο Ελληνας άσος σηκώθηκε αμέσως από το χορτάρι και «κόλλησε» το κεφάλι του στον φορ της Γιουβέντους, ενώ παράλληλα τον έσπρωχνε!

Τσακωμός και με συμπαίκτηΣτον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος και πάλι στο ντέρμι με τη Γιουβέντους, αλλά αυτή τη φορά στο «Ολίμπικο» ο Κώστας Μανωλάς τσακώθηκε με τον συμπαίκτη του, Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κώστας Μανωλάς και ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις είχαν έντονο διάλογο στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, με τον βοηθό του Ρούντι Γκαρσία να κρατάει τον Έλληνα αμυντικό. Η αιτία ήταν τα λάθη στην άμυνα των «τζιαλορόσι»  και το κράξιμο του πορτιέρο στον Χολέμπας με αποτέλεσμα ο Μανωλάς να υπερασπιστεί τον Χοσέ και να έρθει η διαφωνία των δύο ποδοσφαιριστών.

https://www.youtube.com/embed/Ev7_z5rMm0Y
Όπου Μανωλάς και... καυγάς! (vids)