Close
Χρόνος ανάγνωσης: 1’

Καρκίνος και κατανάλωση κρέατος: Καμπανάκι κινδύνου ΚΑΙ για τον τρόπο ψησίματος

Καρκίνος και κατανάλωση κρέατος: Καμπανάκι κινδύνου ΚΑΙ για τον τρόπο ψησίματος

Νέα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Cancer, έρχεται να αναδείξει έναν ακόμα καρκινογόνο παράγοντα στην κατανάλωση κρέατος: τον τρόπο που το μαγειρεύουμε!

Close
Close
Καρκίνος και κατανάλωση κρέατος: Καμπανάκι κινδύνου ΚΑΙ για τον τρόπο ψησίματος
Χρόνος ανάγνωσης: 1’