MENU

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου όλοι η αφρόκρεμα των μαχητών θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do για να απολαύσουμε αμφίρροπες και σκληρές αναμετρήσεις ΜΜΑ, Κ1 και Pro Boxing!

Από την κάρτα αγώνα ξεχωρίζουμε την αναμέτρηση του καλύτερου Έλληνα ΜΜΑ fighter στα 84kg Ανδρέας «Spartan» Μιχαηλίδης που θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Σλοβένο πρωταθλητή Τόμας Μπόλο για την κατακτήσει διεθνής ζώνης τίτλου της WKN.

Ο promoter του «The Battle» Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν η εγγύηση για τον Μιχαηλίδη για να παίξει μπροστά στο Ελληνικό κοινό πριν το ταξίδι-όνειρο για το UFC. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι έχουμε να δούμε τον ακριβοπληρωμένο, στο εξωτερικό, «Spartan» σε Ελληνική διοργάνωση.

Mελέτης Κακουμπάβας! Τι να πεις για αυτόν τον παίκτη, θεαματικός, σκληρός και παλικάρι από τα λίγα έχει πάντα τον τρόπο να κάνει Κ.Ο. και να παίρνει τις νίκες. Αυτό ελπίζουμε να ζήσουμε και σε αυτό τον αγώνα του. Το φίλαθλο κοινό τον ακολουθεί πιστά μίας και είναι από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες που μας πωρώνει, βλέποντάς τον να αγωνίζεται στο ρινγκ. Το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο μιας και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον έθεσε αντιμέτωπο με τον Σλοβένο Pavol Garaj και τα πράματα θα ζορίσουν πολύ για τον Έλληνας star-fighter! O αγώνας θα είναι Κ1 rules οπότε καλή φάση.

Aπό την μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει μία συναρπαστική αναμέτρηση pro-boxing με την παρουσία του Ελληνα πυγμάχου που γεμίζει κερκίδες έχοντας στο πλευρό του φανατικό κοινό, μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε προηγούμενες διοργανώσεις μιας και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του «Τhe Battle» ο λόγος για τον Δημήτρη Ξερικό! Αυτή φορά θα αντιμετωπίσει τον πολυέμπειρο και φορμαρισμένο Βόσνιο Adnan Hadžihajdić ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Σικάγο των ΗΠΑ το 2007.

To ΝΟ1 Eλληνικό fight show, στον 17ο κύκλο του και οι κορυφαίοι μαχητές που θα μπουν στο ρινγκ στις 10 Δεκεμβρίου, συμβαδίζουν με την Αρωγή 12+ στηρίζοντας τους μαχητές της ζωής. Μέρος των εισπράξεων θα δοθούν για την ενίσχυση του πιο δραστήριου συλλόγου της χώρας που στηρίζει όσους θέλουν να απεμπλακούν από τις εξαρτήσεις και να …ξαναζήσουν!

Tο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, μία μέρα πριν την γιορτή των μαχητικών αθλημάτων, συντονίσου και εσύ στην σελίδα του «Τhe Battle» στο Facebook και ζήσε ΖΩΝΤΑΝΑ την επίσημη ζύγιση όλων των αθλητών του Part 1 και της Main Card από τις ''Λευκές Νύχτες'' (Νοταρά 106, Πειραιάς). Στις 14:30 οι αθλητές του Part 1 και στις 15:30 οι αθλητές της Main Card. Ραντεβού 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο.

Κάρτα αγώνων

Πάρε μάτι την main cart και τις αναμετρήσεις που θα απολαύσουμε όλοι εμείς θα βρεθούμε στο κλειστό του Τae Kwon Do!

Εσύ θα λείπεις από την γιορτή των μαχητικών αθλημάτων;

Πηγή: fightbook.gr

«The Battle»: Εσύ θα λείπεις από την γιορτή των μαχητικών αθλημάτων;