MENU

Μπασκόνια και Τενερίφη με μία νίκη ξεμπερδεύουν, ενώ η Μούρθια θα τα καταφέρει μονάχα αν κερδίσει το δικό της παιχνίδι και μία από τις δύο προαναφερθείσες ηττηθεί.

Η Μπασκόνια αγωνίζεται στην έδρα της και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όμως απέναντι της είναι μία Μπέτις η οποία το τελευταίο διάστημα είναι άκρως ανταγωνιστική (τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι). Αν συνυπολογίσει κάνεις την κούραση των γηπεδούχων από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τη διαβολοβδομάδα της Euroleague, τότε θα μπορούσε να αλιεύσει σημείο.

Το διπλό της Ρεάλ Μπέτις, με το χάντικαπ στους +12,5 πόντους, έχει απόδοση 1,93 στην betshop.gr.

Για την Τενερίφη πάλι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Οι νησιώτες βρίσκουν απέναντι τους μία Εστουντιάντες η οποία έχει βρει ρυθμό. Οι μαδριλένοι δεν προλαβαίνουν το τρένο της οκτάδας, όμως αν συνεχίσουν έτσι, στο δεύτερο γύρο, μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλευ οφ. Θα προσπαθήσουν τώρα να εκμεταλλευτούν το άγχος των αντιπάλων τους, διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το διπλό της Εστουντιάντες, με το χάντικαπ με +8,5 πόντους, έχει απόδοση 1,87 στην betshop.gr.

Η Μούρθια είναι σε εξαιρετική κατάσταση, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της, διψήφια διαφορά στο ματς με την Γκραν Κανάρια και ταξιδεύει στην Μπανταλόνα με στόχο την νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες διατηρεί για την οκτάδα. Μπορεί η παρέα του Όλεσον να μην κρατά την τύχη στα χέρια της, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά σε κάθε έδρα. Η «πένια» κουβαλά φανέλα, όμως αγωνιστικά πλέον δεν τρομάζει.

Η νίκη της Μούρθια έχει απόδοση 2,00 στην betshop.gr.

Στην Αραγονία η Σαραγόσα ψάχνει απεγνωσμένα για μία νίκη, η οποία θα της δώσει βαθμολογική ανάσα. Μόνο που η νεοφώτιστη Μπούργος το τελευταίο διάστημα είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστική, έχοντας μάλιστα καταφέρει με τα θετικά της αποτελέσματα να βγει εκτός διακεκαυμένης ζώνης.

Το χάντικαπ στους 4,5 πόντους δείχνει σωστά διαβασμένο, όμως η επιστροφή του μπόμπερ Γκάρι Νιλ στους γηπεδούχους μπορεί να βγάλει σημείο. Άλλωστε μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες αρέσκονται στο γρήγορο τρόπο παιχνιδιού.

Στο Σαραγόσα- Σαν Πάμπλο Μπούργος το over 167,5 πόντοι έχει απόδοση 1,87 στην betshop.gr.

Όμως έχουμε επιλογές και από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Καντού, έστω και με επεισοδιακό τρόπο (καλάθι στην εκπνοή της αναμέτρησης), κατάφερε να εξασφαλίσει τελικά τη συμμετοχή της στο κύπελλο. Αυτή ήταν μία μεγάλη επιτυχία για τους μπλε, οι οποίοι μετά από καιρό θα διεκδικήσουν έναν τίτλο. Στη Σασάρι πάλι θα πρέπει να προβληματιστούν για το πώς κατάφεραν να μείνουν εκτός, χάνοντας μέσα από τα χέρια τους μία πρόκριση η οποία φαινόταν σίγουρη. Δεν τους ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα, όμως κανείς δεν τους έφταιγε που δεν μπόρεσαν αν κερδίσουν την αδύναμη Πέζαρο.

Η Καντού αγωνίζεται πλέον με τον αέρα της μεγάλης ομάδας και η Σασάρι του τελευταίου διαστήματος δείχνει να έχει ξεμείνει από ενέργεια.

Η νίκη της Καντού έχει απόδοση 1,60 στην betshop.gr.

Το Μιλάνο μπορεί να διαθέτει, μακράν την πλέον ακριβή ομάδα στην Ιταλία, όμως παρόλα αυτά στον πρώτο γύρο κατέλαβε μόλις την τρίτη θέση της κατάταξης.

Η Κρεμόνα αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις του πρώτου γύρου, καταφέρνοντας μάλιστα, την ύστατη στιγμή, να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το θεσμό του κυπέλλου, με την επιτυχία να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον κόουτς Σακέτι.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται γρήγορα, ενώ σουτάρουν πολύ από την περιφέρεια, με καλά ποσοστά ευστοχίας. Δίχως άγχος πλέον, θα ταξιδέψουν στη Λομβαρδία κοιτώντας να κάνουν το κομμάτι τους, βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους τους. Οι σκοπευτές όμως των γηπεδούχων είναι ήδη ακροβολισμένοι, έτοιμοι να απαντήσουν με πυρ κατά βούληση.

Το over 159,5 πόντοι στο Μιλάνο- Κρεμόνα έχει απόδοση 1,87 στην betshop.gr.

Πιο κοντά στις νίκες η Μούρθια και η Καντού