MENU

Αυτή είναι η 19η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν, φτάνουμε στα μισά του δρόμου του πρωταθλήματος και στην συνέχεια αρχίζει η... κατηφόρα και η Λα Κορούνια δεν θέλει να παρασυρθεί γιατί μπορεί να βρεθεί και πάλι στην Σεγούντα Ντιβισιόν.

Το ματς με τη Βαλένθια είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν, δε, κάποιοι λόγοι που αν μη τι άλλο της επιτρέπουν να ονειρεύεται πως παρά τη διαφορά ποιότητας μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Η επιστροφή του Λούκας Πέρεθ στην αρχική 11άδα και ο σχηματισμός τριάδας με τους Αντόνε και Αδριάν στην επίθεση. Η πολύ καλή εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 της «Ντέπορ» στην έδρα της Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική. Τα προβλήματα της Βαλένθια στις τελευταίες επισκέψεις της στο «Ριαθόρ». Οπου η Λα Κορούνια έχει κάνει τρεις από τις τέσσερις νίκες της στο τρέχων πρωτάθλημα. Κάποιες απουσίες που αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Μαρθελίνο, αλλά και το γεγονός πως ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αλαβές περιμένει στην γωνία. Για τη Βαλένθια, το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θέλει να κατακτήσει και στις τάξεις της πιστεύουν πως μπορούν.

Λόγω της διαφοράς ποιότητας αντιλαμβανόμαστε πως η Βαλένθια είναι το μεγάλο φαβορί.

Εμείς, όμως, εκτιμούμε πως η Λα Κορούνια έχει κάποιες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη στο ματς γι' αυτό και επιλέγουμε draw no bet στον άσο που προσφέρεται στο 2,32 στην betshop.gr.

Τζιρόνα και Λας Πάλμας σκέφτονται την επίθεση

Η Τζιρόνα έκλεισε τον προηγούμενο χρόνο με ήττα 4-1 από την Εϊμπαρ και άνοιξε τον νέο με ήττα 2-1 από την Βαλένθια εκτός έδρας. Τα δύο χαμένα έκλεισαν την «ψαλίδα» της με τον υποβιβασμό και ως εκ τούτου το ματς με την Λας Πάλμας είναι ευκαιρία να πάρει ξανά βαθμούς και να της φύγει η... ανησυχία.

Η Λας Πάλμας, πάλι, για ακόμη μια φορά δίνει τελικό. Πέραν των απογοητεύσεων στο πρωτάθλημα υπέστη και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με βαριά ήττα 4-0 από την Βαλένθια και είχε και ταξίδια από και προς τα Κανάρια Νησιά για να παίξει στο «Μεστάγια» και τώρα για να παίξει στην Καταλονία.

Το over προσφέρεται στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 1,73 στην betshop.gr και στην stoiximan, στο 1,70 στην bet365. Για να πάρουμε μεγαλύτερη απόδοση θα πρέπει να αυξήσουμε ανάλογα και το ρίσκο. Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι μέσω του cash out μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή στην επιλογή μας, καθώς διατηρούμε τον έλεγχο των στοιχημάτων μας και μετά την τοποθέτησή τους.

Οι δύο ομάδες, πάντως, σκέφτονται την επίθεση. Είναι αυτό που τις ενδιαφέρει περισσότερο και δεν το διαπραγματεύονται.

Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και ως εκ τούτου γκολ. Επιλέγουμε 4-5 γκολ που προσφέρεται στο 3,32 στην betshop.gr.

Κάτι παθαίνει στην Κορούνια, η Βαλένθια