MENU

Αυτή είναι όμως η Euroleague, απρόβλεπτη, με μία άγρια ομορφιά να τη διακατέχει!

Το σημερινό πρόγραμμα έχει άλλες τέσσερις αναμετρήσεις:

Στην Πόλη υπάρχει η επανάληψη του περσινού τελικού, με τον λαβωμένο Ολυμπιακό να ψάχνει τη ρεβάνς απέναντι στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους οι Τούρκοι, ψάχνουν μία μεγάλη νίκη ανάκαμψης οι Έλληνες, οι οποίοι θα παραταχθούν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια.

Το διπλό του Ολυμπιακού στους +6,5 πόντους έχει απόδοση 1,91 στην betshop.gr.

Στην πάντα καυτή του έδρα ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη ΤΣΣΚΑ η οποία εσχάτως παρουσιάζεται ιδιαίτερα καυτή.

Είναι μαχητές οι σέρβοι και μπροστά στο ένθερμο κοινό τους δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Κακά τα ψέματα όμως, η απόδοση των φιλοξενουμένων είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πάντως θα προσπαθήσουν να το παλέψουν, βγάζοντας ενέργεια στην άμυνα.

Το under 163,5 πόντους έχει απόδοση 1,94 στην betshop.gr.

Στη Γερμανία η μικρούλα Μπάμπεργκ θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια ένα ακόμα θηρίο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της θα προσπαθήσει να κερδίσει επιτέλους κάποιον αντίπαλο ο οποίος να μην προέρχεται από την Ελλάδα!

Οι Γερμανοί θα κάνουν το παιχνίδι τους δίχως φόβο. Οι Ισπανοί προέρχονται από σπουδαία νίκη μέσα στην Μαδρίτη για το πρωτάθλημα, όμως θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσουν σταθερότητα στην απόδοση τους.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα ουκ ολίγες φορές συλλαμβάνεται κοιμώμενη. Επιθετικά πάντως οι Καταλανοί έχουν τον τρόπο τους να βρίσκουν δίοδο προς το αντίπαλο καλάθι. Οι της Μπάμπεργκ θα συμβάλλουν στη δημιουργία μίας ευχάριστης αναμέτρησης.

Το over 155,5 πόντοι έχει απόδοση 1,76 στην betshop.gr.

Στη Βαλένθια, η ομώνυμη ομάδα, θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στο Μιλάνο, το οποίο κατά την προσφιλή του συνήθεια απογοητεύει και φέτος.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αρχίζουν να βγάζουν δείγματα κούρασης. Μόνο πώς να στηριχθείς στους αναξιόπιστους φιλοξενούμενους;

ΟΙ Ισπανοί στην έδρα τους πάνε σε υψηλό τέμπο. Από την μεριά τους οι Ιταλοί χρωστάνε εδώ και καιρό ένα καλό επιθετικό ματς.

Το over 155,5 πόντους έχει απόδοση 2,09 στην betshop.gr.

Στο Eurocup:

Η Ρέτζιο Εμίλια έπρεπε να περιμένει την έβδομη αγωνιστική για να σπάσει το ρόδι στο εγχώριο πρωτάθλημα, το έκανε όμως με εμφατικό τρόπο, διαλύοντας τη δύσμοιρη Πιστόια με 90-42! Οι κόκκινοι του Μενέτι είχαν ανάγκη ένα ξέσπασμα που θα τους τόνωνε τη ψυχολογία. Οι αλλαγές του καλοκαιριού τους έφεραν πίσω, όσον αφορά την ομοιογένεια και η αλήθεια είναι πως τους πήρε χρόνο για να βρουν ρυθμό. Στην Ευρώπη τα πράγματα έχουν πάει ι καλύτερα, ακόμα όμως δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Μπουντούστνοστ τα έχει πάει μέχρι στιγμής εξαιρετικά. Οι μπλε έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση, φιγουράροντας στη δεύτερη θέση, πίσω από την Μπάγερν (η οποία δεν θα έχει πρόβλημα να τερματίσει πρώτη). Το τελευταίο διάστημα πάντως δεν ενθουσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Οι Ιταλοί πέρα από την νίκη, Θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας του πρώτου παιχνιδιού (82-74). Αναμένονται να πέσουν κορμιά στην άμυνα (το under 148,5 πόντοι πληρώνει στην betshop.gr απόδοση 2), με τους Ιταλούς να διατηρούν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Το +3,5 πόντοι στο χάντικαπ υπέρ της Ρέτζιο Εμίλια έχει απόδοση 1,94 στην betshop.gr.

Με το μαχαίρι στα δόντια οι ερυθρόλευκοι στην Πόλη!