MENU

Με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα αγωνιστικές η Βαλένθια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και καθώς σήμερα παίζει νωρίτερα από την Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στον πόντο προτού οι «μπλαουγκράνα» μπουν στο γήπεδο για το ματς τους με τη Σεβίλλη.

Οι «νυχτερίδες» υποδέχονται τη Λεγανές στο «Μεστάγια» καβαλώντας το κύμα των επτά συνεχόμενων νικών τους μεταξύ πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Με την επίθεσή της να είναι εξαιρετική καθώς οι Τζάτζα, Μίνα και Ροδρίγο έχουν σημειώσει 18 γκολ έως τώρα. Επιπλέον, η ομάδα του Μαρθελίνο αναμένεται να ενισχυθεί και με την επιστροφή του κεντρικού μέσου Κοντογκμπιά αν ο προπονητής αποφασίσει να τον βάλει στην 11άδα.

Η Βαλένθια έχοντας ένα παιχνίδι την εβδομάδα αλλά αρκετά ευρύ και ποιοτικό ρόστερ με έναν τεχνικό που διαχειρίζεται πολύ καλά τα λεπτά και τις συμμετοχές μοιράζοντας χρόνο ήδη σε 20 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της δίνει την απαραίτητη φρεσκάδα. Κάτι που δεν βλέπουμε στη Λεγανές.

Μετά το ματς με τη Μάλαγα (15/10, 2-0 εκτός έδρας) η «Λέγα» δεν έχει παίξει καλά, παρόλο που νίκησε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας για το πρωτάθλημα και την Βαγιαδολίδ με 2-1 εκτός έδρας για το Κύπελλο. Η ήττα της με 2-1 από τη Σεβίλλη απέδειξε πως ενάντια σε πολύ ποιοτικότερες ομάδες έχει... θέμα. Επίσης δεν θα έχει τον Ρουμπέν Πέρεθ τον πιο αξιόπιστο κεντρικό μέσο της – προστάτη των κεντρικών αμυντικών, ενώ προβλήματα φυσικής κατάστασης έχουν και δύο επιθετικά εργαλεία όπως οι Γκαμπριέλ Πίρες και Αμραμπάτ. Μονάχα ο Σιμανόβσκι είναι στο 100%.

Σε αυτές τις συνθήκες εκτιμούμε πως η Βαλενθια κρατά την τύχη της στα χέρια της. Ο άσος προσφέρεται στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 1,49 στην betshop.gr και στο 1,50 στην stoiximan και στην bet365. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως αναλόγως με το ρίσκο αυξάνεται και η απόδοση. Παράλληλα, έχουμε στα χέρια μας το εργαλείο του cash out που μας δίνει την δυνατότητα αλλαγής της επιλογής μας, ενώ διατηρούμε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων μας και μετά την τοποθέτησή τους.

Εμείς, όμως, προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση - άρα και το κέρδος - και με δεδομένη την έφεση που έχει η Βαλένθια στο σκοράρισμα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Λεγανές πρόσφατα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», έδρα ομάδας παρόμοιας δυναμικότητας με αυτή της Βαλένθια, επιλέγουμε μεν τον άσο μα σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ που προσφέρεται στο 2,15 στην betshop.gr.

Μεταμορφωμένα «κοράκια»

Το ουδέν κακόν αμιγές καλού λειτούργησε στην περίπτωση της Σαν Λορέντζο. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Λανούς. Εφυγε ο προπονητής Ντιέγκο Αγκίρε. Η διοίκηση έψαξε αντικαταστάτη και έδωσε τα κλειδιά προσωρινά στον Κλαούντιο Μπιάτζο. Ξαφνικά, εκείνος έβαλε τους παίκτες σε μια σειρά και τα «κοράκια» έχουν μεταμορφωθεί. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία μετρούν στις τέσσερις αγωνιστικές με τον υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τους! Αλλη ομάδα.

Απόψε παίζει με την Μπάνφιλντ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Αργεντινής έχει πάρει την κάτω βόλτα. Εδώ και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, με άλλους παίκτες να σκέφτονται μεταγραφές και άλλους μάλλον να έχουν κουραστεί από τις μεθόδους του Χούλιο Σέσαρ Φαλτσόνι και μέσα σε όλα αυτά ο καλύτερος και ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της, Νταρίο Τσβίτανιτς θα λείψει από το ματς.

Οπότε για εμάς είναι ξεκάθαρη η επιλογή του άσου, αλλά βρίσκουμε μεγαλύτερη αξία στην ανάληψη του ρίσκου και στην επιλογή άσο ημίχρονο – άσο τελικό που προσφέρεται στο 2,91 στην betshop.gr.

Το «τρένο» της Βαλένθια δεν είναι έτοιμο να σταματήσει