MENU

Η Ατλας άνοιξε τη σεζόν στο Μεξικό με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα του Χοσέ Γουαδαλούπε Κρους, από την οποία αναμενόταν προβληματική εικόνα τουλάχιστον στην αρχή της περιόδου λόγω απουσιών και έλλειψης ισχυρού ταλέντου, έχει εκπλήξει με τις εμφανίσεις της.

Στην πρεμιέρα της στην Απερτούρα 2017 η Ατλας επισκέφθηκε την έδρα της Λεόν και επικράτησε με 3-0. Προηγήθηκε στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Τα υπόλοιπα δύο γκολ σημειώθηκαν αφότου η αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες. Ωστόσο, αυτό που κρατάμε εμείς είναι πως ήταν αποτελεσματική. Δεν άξιζε να νικήσει με τέτοια διαφορά. Ηταν εύστοχη, όμως, κι αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Μεσοβδόμαδα και με διαφορετική 11άδα αλλά ίδιο εξίσου καλό πρόσωπο με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Ατλας νίκησε με 2-1 την Πότρος, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο Μεξικό, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Αν μη τι άλλο τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, παρόλο που ακόμη είναι αρχή στην σεζόν, προκειμένου η Ατλας να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στα πλέι οφ της Απερτούρα 2017. Πέραν, δε, των αγωνιστικών, οι «ροχινέγρος» έχουν στο πλευρό τους και τους αριθμούς. Η Ατλας δεν χάνει στο «Εστάδιο Χαλίσκο» από την Πούμας από το 2003. Εκτοτε οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές.

Η Πούμας ναι μεν άρχισε και αυτή με νίκη – 1-0 την Πατσούκα εντός έδρας – το πρωτάθλημα αλλά η εμφάνισή της δεν ήταν πειστική. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει παραχωρήσει ισοπαλία. Δίνει την εντύπωση πως αν βρεθεί υπό πίεση η άμυνά της θα «λυγίσει». Για να είμαστε ειλικρινείς σαφώς και περιμένουμε να δεχθεί πίεση.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, πηγαίνουμε στην επιλογή του άσου που προσφέρεται στο 2,30 στην betshop.gr.

H Ατλας μπήκε δυνατά