MENU

Μεσοβδόμαδα επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά αυτό που αναμέναμε να συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής και μάλιστα χωρίς καν να παίξει. Επειτα, έφερε 2-2 με την Ολίμπο.

Απόψε προτού πανηγυρίσει τον 32ο τίτλο της στην ιστορία της κατηγορίας της απομένουν 90 λεπτά ενάντια στην Ουνιόν Σάντα Φε. Παρόλο που οι παίκτες της έχουν παραδεχθεί πως... ξέφυγαν λιγάκι με την γιορτή η ιδέα του προπονητή Γκιγέρμο Μπάρος Τσελότο είναι ουσιαστικά αντίθετη. Θέλει οι ποδοσφαιριστές του να χαρίσουν στους 50.000 που θα βρεθούν στο γήπεδο το καλύτερο φινάλε στον θεσμό. Με λίγα λόγια μια φιέστα με νίκη και πολλά γκολ.

Υπάρχουν, δε, τα στοιχεία που μας ωθούν προς την ανάληψη ενός τέτοιου ρίσκου σ' ένα παιχνίδι το οποίο μην γελιόμαστε είναι αδιάφορο και θα μπορούσε να έχει αίσθηση φιλικού. Επικεντρωνόμαστε σε δύο. Σε ό,τι μπορεί να ελέγξει η Μπόκα Τζούνιορς και στην κατάσταση της αντιπάλου της.

Ο Τσελότο θα κατεβάσει την ίδια 11άδα που παρέταξε στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της Μπόκα Τζούνιορς. Ουσιαστικά την καλύτερη του ομάδα. Εχει στείλει τα μηνύματά του προς τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να αποδώσουν.

Η Ουνιόν μετά την ήττα της με 3-0 από την Ιντεπεντιέντε είδε τον προπονητή Πάμπλο Μαρίνι να αποχωρεί (έμεινε μονάχα επτά αγωνιστικές). Ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός ο Εδουάρδο Μαγνίν, ενώ η διοίκηση ασχολείται με το μέλλον στο μέτωπο της πρόσληψης μόνιμου τεχνικού, αλλά και της επάνδρωσης του ρόστερ ενόψει της επόμενης περιόδου. Ο Μαγνίν, δε, αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Μια ομάδα αδιάφορη, με παίκτες που σκέφτονται το μέλλον τους και μια 11άδα που σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα έχει συνοχή.

Οι δύο κύριες συνθήκες της αναμέτρησης ευνοούν την επιδίωξη της Μπόκα Τζούνιορς να νικήσει και με πολλά γκολ ώστε το πάρτι να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό. Σε αυτό το πλαίσιο βρίσκουμε αξία στον συνδυασμό του άσου με παραπάνω από 3,5 γκολ που προσφέρεται στο 3,20 στην betshop.gr. Υπάρχει και μια δεύτερη επιλογή από το ίδιο ματς: να επικρατήσει η Μπόκα και στα δύο ημίχρονα που βρίσκεται στο 2,90 στην betshop.gr.

Φιέστα με γκολ για την Μπόκα