MENU

Mε επτά νίκες στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής, η Μπάνφιλντ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οπότε απαλλαγμένη από αυτό το... άγχος το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητές της στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου με την Μπόκα Τζούνιορς. Αλλωστε είναι η μοναδική που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της μεγάλης ομάδας του Μπουένος Αϊρες.

Επισκέπτεται την έδρα της Σαν Λορέντζο και ο Χούλιο Σέσαρ Φαλτσόνι με εξαίρεση τον βασικό αμυντικό Ματέου υπολογίζει σε ό,τι καλύτερο διαθέτει. Η ομάδα του με παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο και μπορεί να κάνει ζημιά.

Η Σαν Λορέντζο από την άλλη βρίσκεται σε μια παράξενη κατάσταση. Εχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Νίκησε εντός έδρας τη Ρίβερ Πλέιτ με 2-1, αλλά έχασε με 1-0 εντός έδρας από την κατώτερη ποιοτικά Αλντοσίβι, έχασε με 2-1 από την αλλοπρόσαλλη Ράσινγκ Κλουμπ εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-1 από την επίσης λιγότερο ποιοτική Κολόν Σάντα Φε και πάλι μακριά από το σπίτι της.

Επιπλέον, παρόλο που παλεύει για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες μοιάζει περισσότερο αφοσιωμένη στο Κύπελλο Αργεντινής, αλλά και στα νοκ άουτ του νυν Λιμπερταδόρες που αρχίζουν στις αρχές του Ιουλίου.

Τότε η Σαν Λορέντζο μπορεί να έχει νέο προπονητή και αλλαγμένο ρόστερ σε μεγάλο βαθμό μια και με τη λήξη του πρωταθλήματος αναμένονται αλλαγές.

Σε αυτό το πλαίσιο προτιμούμε να πάρουμε το ρίσκο στο διπλό (4,70) με την κάλυψη της επιστροφής στο draw no bet υπέρ της Μπάνφιλντ που προσφέρεται στο 2,65 στην betshop.gr.

Το πιστεύει ακόμη η Μπάνφιλντ