MENU

Στο δεύτερο μέρος βέβαια οι Σκανδιναβές πάτησαν το πόδι στο γκάζι, σκόραραν με ευκολία 19 τέρματα και καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση.

Αν μάλιστα δεν είχε γίνει διακοπή στο δεύτερο μέρος, λόγο πτώσης τάσης του ρεύματος και δεν είχε ανακοπεί ο ρυθμός τότε το τελικό (20-31) θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο «πλούσιο».

Στο Ύσταντς τώρα η ρεβάνς φαντάζει τυπική διαδικασία, όμως ο κόσμος που θα συρρεύσει στις εξέδρες θα θελήσει να παρακολουθήσει μία παράσταση από τις συμπατριώτισσες του, οι οποίες λογικά θα κοιτάξουν να τον ευχαριστήσουν.

Φρονώ πως το τέμπο θα είναι ανάλογο με αυτό του Σαββάτου, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και μπήκαν 30 τέρματα. Οι εταιρίες στοιχημάτων επηρεασμένες από το χαμηλό σύνολο (51 γκολ) του πρώτου ματς βγήκαν χαμηλά. Θεωρώ όμως πως τώρα θα έχουμε φεστιβάλ τερμάτων…

Με το σύνολο στα 53,5 γκολ στο Σουηδία- Π.Γ.Δ.Μ. θα πάω με το over, στο 1,65 στην betshop.gr. Πιθανότατα, μέχρι το βράδυ το σύνολο θα έχει πάει πιο ψηλά.

Στην Αυστρία πάλι έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Ρουμανία. Στο πρώτο ματς, στην Οραντέα το μεγάλο φαβορί – Ρουμανία – τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ ενθουσιώδη αντίπαλο. Κέρδισε, αλλά το τελικό 34-29 αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η Ρουμανία διαθέτει στις τάξεις της τη Νεάγκου, μια εκ των κορυφαίων παικτριών αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, (αυτή που καθάρισε και στο πρώτο ματς, όταν οι συμπαίκτριες της τα βρήκαν σκούρα) ενώ είναι και η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου από την προηγούμενη τελική φάση. Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός αυτής της ομάδας από την τελική φάση θα συνιστά έκπληξη μεγατόνων.

Όμως απέναντι στο μεγαθήριο θα παραταχθεί μία ομάδα, η Αυστρία, η οποία έχει άγνοια κινδύνου, οι παίκτριες της οποία δείχνουν διατεθειμένες για άλλη μία φορά να στριμώξουν άσχημα τις σπουδαίες αντιπάλους τους.

Λίγες μέρες πριν είχαμε μία αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν το πόδι πατημένο στο γκάζι. Δεδομένης της μαχητικότητας των γηπεδούχων αλλά και της ποιότητας των φιλοξενουμένων, θεωρώ πως και τώρα μπορεί αν έχουμε υψηλό σκορ.

Το over 55,5 γκολ στο Αυστρία- Ρουμανία, αυτή τη στιγμή, πληρώνει 1,70 στην betshop.gr και έχω την αίσθηση πως μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

**Η δυάδα με τα over του χάντμπολ γυναικών βγάζει απόδοση 2,80 και υπάρχει έτοιμη για παιχνίδι στο ΒΟΤ 104318 της betshop.gr. Στη νέα, πολύ social υπηρεσία της!

Σκορ και θέμα σε Σουηδία και Αυστρία στο χάντμπολ γυναικών