MENU

Είναι ένας από τους λιγοστούς Έλληνες αθλητές των αποκαλούμενων «μικρών σπορ», με τόσο πλούσιο βιογραφικό και τόσα πολλά… διεθνή γαλόνια!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν είναι απλά ένας πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αλλά ένας μοναδικός πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού στο εξωτερικού με τεράστιες επιτυχίες στο παλμαρέ του και σπάνιες εμπειρίες. Πίσω, όμως, από τον προσηλωμένο στους στόχους του πρωταθλητή, κρύβεται και ένας σπάνιος άνθρωπος. Κι αυτόν τον άνθρωπο φιλοξενεί το σημερινό Road Stories. Ακολουθήστε μας, λοιπόν, σε μια βόλτα γεμάτη αθλητισμό και… Παναθηναϊκό! Γιατί όπως θα διαπιστώσετε πίσω από τη μικρή ρακέτα του πινγκ πονγκ, ο Παναγιώτης Γκιώνης κουβαλάει πάντα μαζί του ένα… μεγάλο πράσινο τριφύλλι!

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για την… καθυστερημένη συνάντηση αυτής της εβδομάδας – καθώς έχουμε μάθει να πηγαίνουμε τις βόλτες μας Σαββατοκύριακο – αλλά λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να είμαι συνεπής στο ραντεβού. Άλλωστε, όταν είμαστε άρρωστοι και το κεφάλι μας στροβιλίζει, καλό θα είναι να μην πιάνουμε… τιμόνι!

http://video-ftp.sdna.gr/Gkionis-final.mp4
Ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Road Stories