MENU

Η δημοσιογράφος μας, Αριάδνη Γερασιμίδου βρίσκεται και επίσημα πλέον στην κριτική επιτροπή του γυναικείου παγκοσμίου θεσμού Car of the Year (Women's World Car of the Year) ως η μοναδική γυναίκα δημοσιογράφος αυτοκινήτου που θα εκπροσωπεί τη χώρα μας και θα ψηφίζει για το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για τις γυναίκες.

Η επιτροπή απαριθμεί 27 γυναίκες από 23 χώρες στον κόσμο και πρόκειται για μια σημαντική διάκριση. Ο θεσμός αυτός έχει δημιουργηθεί με σκοπό κάθε χρονιά να εκλέγεται από την κριτική επιτροπή ένα αυτοκίνητο που είναι επιλογή των γυναικών που την αποτελούν και βρίσκονται ενεργά στην δημοσιογραφία αυτοκινήτου και όχι η επιλογή ενός γυναικείου αυτοκινήτου.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου περισσότερα από 12 συνεχή έτη έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας, ανάμεσά τους τα: Alpha TV (Formula 1), Πρώτο Θέμα, NewsAuto.gr, Sport Auto, Alpha 98.9 κτλ., ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει το μάθημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η επιτροπή WWCOTY αποτελείται από τα εξής μέλη:

Alicia Ryzewski - Argentina

Anat Daniel - Israel

Ariadne Gerasimidou - Greece

Carla Ribeiro - Portugal

Caroline Duval - France

Charleen Clarke - South Africa

Francisca Munoz Matus - Chile

Geraldine Herbert - Ireland

Isabel del Angel Negrete - Mexico

Jacqui Madelin - New Zealand

Jil McIntosh - Canada

Liz Swanton - Australia

Liza Maria Rojas - Colombia

Maggie Barry - Scotland

Marta Garcia - Spain

​Nguyen Hoa - Vietnam

Nadine Armstrong - Australia

Odiel Mennink - Netherlands

Regina Chan - Canada

Renuka Kirpilani - India

Rita Cook - USA

Sandy Myhre - New Zealand (CEO WWCOTY)

Sara Soria - Spain

Sevil Okumus - Turkey

Solveig Grewe - Germany

Sue Baker - England

Ylle Rajasaar - Estonia

Η Αριάδνη Γερασιμίδου βρίσκεται στο SDNA από τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχει αναλάβει το κομμάτι του αυτοκινήτου και είναι η "υπεύθυνη" των επιτυχημένων video "Road Stories" με αρκετούς Έλληνες αθλητές και καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη: Facebook, Instagram, Email

Η Αριάδνη Γερασιμίδου θα εκπροσωπεί την Ελλάδα στο WWCOTY