MENU

Το «τριφύλλι» συμμετείχε στη διοργάνωση με 3 αθλητές, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους και πρόσθεσαν έναν ακόμα τίτλο στο παλμαρέ της Πυγμαχίας.

Ο Θοδωρής Ριτζάκης με τη νίκη του επί του Αλέξανδρου Χρήστου του Εθνικού Γ.Σ. αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 69 κιλών, ο Θοδωρής Ράλλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο άνευ αγώνος στα 91 κιλά και ο Διονύσης Περδικάρης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο κόντρα στον Παρασκευά Σταυρόπουλο της Παναχαϊκής Γ.Ε., στα 56 κιλά.

Με αυτόν τον τίτλο, επισφραγίστηκε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τους πρωταθλητές πυγμάχους του δάσκαλου Γιάννη Αϊδινιώτη, ο οποίος είδε για μία ακόμη φορά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα του Τριφυλλιού να αποδίδει καρπούς.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Μπαλτάκος και ο γενικός γραμματέας Ηλίας Μιχαλαρίας.

Ο Θοδωρής Ριτζάκης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Νιώθουμε δικαιωμένοι για αυτή την επιτυχία. Οι στόχοι μας δεν έχουν “ταβάνι” και αποσκοπούμε στη διάρκεια και στις συνεχόμενες διακρίσεις. Είμαι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό μου και θα δουλεύω πάντα σκληρά για το κάτι παραπάνω. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στην οικογένειά μου αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και σε όσους μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας».

Ο Θοδωρής Ράλλης από την πλευρά του τόνισε: «Κατάφερα στην τελευταία μου συμμετοχή στο πρωτάθλημα, διότι είμαι πλέον 39 ετών, να το πανηγυρίσω την κατάκτησή του και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη μου τιμή που αυτή η διάκριση ήρθε για μένα αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό Α.Ο . και μου δίνει δύναμη για την επόμενη ημέρα στο άθλημα, από το πόστο του προπονητή. Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Αϊδινιώτη και τη σύζυγό του Μαρία Καϊάφα που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν να εκπροσωπήσω τον Σύλλογο. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε αυτούς αλλά και στην οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ως Σύλλογος έχει λαμπρό μέλλον στο άθλημα της Πυγμαχίας και ελπίζω να έχουμε και διακρίσεις στο εξωτερικό».

Ο Διονύσης Περδικάρης πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να το αφιερώσω στη μητέρα μου, που τυφλώθηκε πριν από δύο χρόνια και χρωστούσα να της προσφέρω μία μεγάλη χαρά. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους και διακρίσεις».

Πρωταθλητής Ελλάδας για 2η συνεχή χρονιά ο Παναθηναϊκός