MENU

Η Εθνική μας ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη πίσω από την Ισπανία έχοντας μια νίκη, μια ισοπαία και μια ήττα. Ωστόσο έδειξε αρκετά σημάδιας αστάθειας στις τρεις μέρες του τουρνουά, δείγμα ότι χρειάζεται να ανεβάσει στροφές ενόψει και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη.

Στο παιχνίδι με τη Ρωσία, η Εθνική λειτούργησε ακριβώς αντίθετα απ' ό,τι είχε κάνει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αυστραλία. Οι Ελληνίδες προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με πολύ καλή λειτουργία αμυντικά και επιθετικά και έφτασαν να είναι μπροστά 9-5, στο 5.21 πριν από τη λήξη.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις με αποτέλεσμα οι Ρωσίδες να κάνουν σερί 4-0 και διαμορφώσουν το 9-9 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-9.

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 5-1.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Κριούροφ): Βερκογκλίντοβα, Γκέρζανιτς 1, Φεντόροβα, Μπέρσνεβα 1, Μπορίσοβα 3, Τολκούνοβα, Σερτζάντοβα 2, Σινάνοβιτς 2, Κραβτσένκο, Κχούρτζινα, Βακχίτοβα, Ρίζνοβα, Κολόβινα.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Πρωτοπαππά 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Σταματοπούλου.

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής: Ισπανία - Αυστραλία 11-8.

Η Βαθμολογία (Τελική, 3 αγ.):

1. Ισπανία 9

2. ΕΛΛΑΔΑ 4

3. Αυστραλία 3

4. Ρωσία 1

Ρωσία - Ελλάδα 9-9