MENU

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε αλλά η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη πέτυχε το 3-1 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να πετύχει τρία τέρματα και να κάνει το 4-3 στο ημίχρονο.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν θεαματικό, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία τέρματα η καθεμιά, ενώ στην έναρξη της τέταρτης περιόδου η ομάδα του Λαιμού ισοφάρισε εκ νέου. Τελικά, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αντέδρασε και πάλι και κατάφερε να πάρει τη νίκη φτάνοντας στο τελικό 10-8.

Για τη γηπεδούχο ομάδα τρία γκολ σημείωσε η Κούλχαας. Για τον Ολυμπιακό από δύο γκολ σημείωσαν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Ασημάκη, Έμολο και Ελευθεριάδου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-10

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 3-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μουστακαρία, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-10