MENU

Τη σεζόν 2012-2013 η ομάδα πόλο του Ερυθρού Αστέρα σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της κατακτώντας ότι τίτλο διεκδίκησε με κορυφαίο το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Ευρωπαϊκό σούπερ Καπ.

Δύο μόλις χρόνια από τότε η ομάδα αυτή βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυση, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τα μεγάλα της αστέρια έχουν αποχωρήσει για άλλες ομάδες, ενώ και ο προπονητής Ντέγιαν Σάβιτς θα επικεντρωθεί στην Εθνική ομάδα, αφήνοντας τον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου.

Η ομάδα που έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Σερβίας και δύο κύπελλα, δεν έχει να πληρώσει ούτε την πισίνα που έκανε προπόνηση με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί και από εκεί! Έχοντας μείνει με ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ η θρυλική ομάδα του Βελιγραδίου κινδύνευε με διάλυση μέχρι που ήρθε η σανίδα σωτηρίας από την... αιώνια αντίπαλο Παρτιζάν.

Οι Παρτιζάνοι, αποφάσισαν να δώσουν δανεικούς έξι παίκτες στην ομάδα του Αστέρα προκειμένου να καταφέρει να συγκροτήσει ομάδα για να κατεβεί στο πρωτάθλημα και να μην διαλυθεί. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα αποφασίσουν μάλιστα από κοινού την τύχη των έξι παικτών το επόμενο καλοκαίρι.

Η Παρτιζάν σώζει από τη διάλυση τον Ερυθρό Αστέρα!