MENU

Η Σερβία πέρασε άνετα το εμπόδιο της Αυστραλίας στους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων, εξασφάλισε το Ολυμπιακό Μετάλλιο και την Κυριακή θα διεκδικήσει το χρυσό κόντρα στην TEAM USA. Νωρίτερα στο ίδιο τουρνουά, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχαν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν... στα μάτια τους Αμερικανούς, όταν για τη φάση των ομίλων ηττήθηκαν με σκορ 94-91.

Έτσι, όπως είναι λογικό, άπαντες στη Σερβία είναι... φτιαγμένοι και έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση στον σπουδαίο τελικό. Στην εποχή των social media, ο καθένας προσπαθεί με τον τρόπο του να «πωρώσει» ακόμα περισσότερο την αποστολή της Σερβίας, λίγες ώρες πριν από το ματς για το χρυσό μετάλλιο.

Γι' αυτό τον λόγο, ένας χρήστης του Twitter θυμήθηκε τη στιγμή που ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε σκουπιστεί στην πετσέτα του Ρέτζι Μίλερ στο Μουντομπάσκετ του 2002, όταν οι Σέρβοι είχαν αποκλείσει του Αμερικανούς (81-78) στους «8» του θεσμού και την ανέβασε ξανά στο διαδίκτυο με το σύνθημα: «Ερχόμαστε για εσάς».

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και η ένταση πλέον βρίσκεται στα... κόκκινα!

https://twitter.com/hashtag/SRB?src=hash
Η απίστευτη κίνηση του Μποντιρόγκα... πωρώνει τους Σέρβους! (vid)