MENU

Πρόκειται για τους Στέλιο Αγγελούδη (χειροσφαίριση), Ξενοφών Αθανασίου (Πάλη), Γιώργο Βασιλακόπουλο (Μπάσκετ), Γιώργο Γερόλυμπο (Καράτε), Δημήτρη Διαθεσόπουλο (Κολυμβητική ομοσπονδία), Σπύρος Ζαννιάς (Τένις), Αθανάσιο Κανελλόπουλο (Πυγμαχία), Γιάννη Σγουρό (Άρση Βαρών), Πέτρο Συναδινό (τοξοβολία), Γιώργο Καραμπέτσο (Βόλεϊ), Θόδωρο Βασιλάκη (Γκολφ), Δημήτρη Γεωργούλη (αναρρίχηση) που ζητούν την ακύρωση του αποτελέσματος των εκλογών που ανέδειξαν πρόεδρο τον Σπύρο Καπράλο.

Το πολιτικό τμήμα του ΣτΕ θα ζητήσει σχετικά έγγραφα από την ΕΟΕ και στην συνέχεια θα χρεώσει σε δικαστή την υπόθεση. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Φεβρουαρίου, όμως με αφορμή την ασθένεια του Ισίδωορυ Κούβελου και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο Λάμπης Νικολάου, που είχε τεθεί από τη ΔΟΕ ως προεδρεύων της διαδικασίας αποφάσισε να τις αναβάλει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού η πλευρά του Σπύρου Καπράλου, έχοντας την πλειοψηφία προχώρησε στην σύγκλιση της ολομέλειας και τελικά στην διεξαγωγή των εκλογών, που οδήγησαν στην επανεκλογή του.

Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι 13 ομοσπονδίες που πρόσκεινται στον Κούβελο