MENU

Το GREYVILLE είναι ο στίβος που εκπροσωπεί τη Νότιο Αφρική στο κουπόνι, ενώ από το STRASBOURG μας έρχεται η σπουδαιότερη κούρσα του προγράμματος.

Η 021 στις 16:30 είναι μια κούρσα Λίστας για αρσενικούς ίππους από 3 έως και 7 ετών. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ο POTEMKIN (2) είναι ίππος ανώτερης Κλάσης, ιππεύεται από τον Γκιγιόν, τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του και πριν 44 μέρες κέρδισε σε ανάλογης δυναμικότητας όμιλο. Εχει τέσσερις διακρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές από τον Μάιο σε κούρσες Λίστας ο τριετής FRENCH KING (7). Σήμερα κατεβαίνει από τα 2400 μέτρα στα 2100 κι αυτό μπορεί να συντελέσει ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός. Ως ικανό αουτσάιντερ της κούρσας θεωρούμε τον εξαετή OCTOKING (5) που έχει κερδίσει σε κούρσα με άλογα πρώτης κλάσης, πρώτη φορά τρέχει σε αυτό το επίπεδο ο φορμαρισμένος πενταετής MIXED MIND (6) και, ο NICE TO SEE YOU (4) έδειξε να συνεργάζεται καλά με τον Μπουντό στην τελευταία συμμετοχή τους πριν 21 μέρες.

Για τους λάτρεις των εμποδίων υπάρχουν στο πρόγραμμα οι 017 (15:20) και 023 (17:00) και πάλι από το STRASBOURG.

Στις 17:15 μπαίνει στο παιχνίδι το MUSSELBURGH με πέντε κούρσες και το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τρεις ιπποδρομίες από το EPSOM DOWNS.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Ιπποδρομιακό κουπόνι Κυριακής ιδανικό για διασκεδαστικό παιχνίδι